Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Γ. Μανιάτης: «Αμείλικτα ερωτηματικά στο σκάνδαλο ΔΕΠΑ - Λαυρεντιάδη, με συνεργάτη των Τσίπρα - Παππά»

Από το worldenergynews.gr
Ο Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γ. Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αμείλικτα ερωτηματικά αναφύονται μετά τις αποκαλύψεις δημοσιευμάτων, ότι άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος Τσίπρα - Παππά, από σερβιτόρος σε πιτσαρία, το 2013 κι ετήσιο εισόδημα 5.000€, βρέθηκε να είναι υπάλληλος της εταιρείας ELFE - Λαυρεντιάδη το 2017, με το ετήσιο εισόδημά του από διάφορες πηγές να εκτοξεύεται σε 205.000€ και σύνολο απολαβών στη διετία 2016 - 2017 περί τις 380.000€.

Τη Δευτέρα καταθέτω Ερώτηση στον Πρωθυπουργό κ. Α. Τσίπρα, εάν γνώριζε..
τις δραστηριότητες του συγκεκριμένου προσώπου, καθώς και εάν οι δραστηριότητες αυτές σχετίζονται με την εκτόξευση του χρέους της εταιρείας ELFE - Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ στα 120 εκατ€, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι απαντήσεις πρέπει να είναι άμεσες και τεκμηριωμένες».

Παράλληλα η ΝΔ προέβη στην εξής ανακοίνωση: 

«Νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις φανερώνουν πια τους πραγματικούς λόγους της αφωνίας της παρέας του Μαξίμου για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη. Σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, ο κ. Μανώλης Πετσίτης, άνθρωπος του πολύ στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και εξ απόρρητων του υπουργού κ. Νίκου Παππά, έλαβε τα έτη 2016 και 2017 εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την εταιρία ELFE του κ. Λαυρεντιάδη. 

Ποιες “υπηρεσίες” άραγε παρείχε στον κ. Λαυρεντιάδη ο κ. Πετσίτης για να παίρνει αυτά τα χρήματα; Και πώς συνδέονται αυτές με το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη για το οποίο έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδ. Κιτσάκο; 

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Αυτή η σκοτεινή υπόθεση διαπλοκής τον εκθέτει ανεπανόρθωτα αποκαλύπτοντας το ανήθικο πλεονέκτημα της Κυβέρνησης του.
Θα επανέλθουμε...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου