Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,


Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ανάδειξη των μελών στα όργανα του Σωματείου μας που θα μας εκπροσωπήσουν όλους, για την επόμενη δύσκολη τριετία. Ως ΣΚΕΕΠ καταθέσαμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας μέσα από το φυλλάδιο που διανείμαμε στους εργαζόμενους στους χώρους εργασίας, όπου αναπτύχθηκε απευθείας διάλογος με τους εργαζόμενους. Θέλουμε λοιπόν να τονίσουμε..
με  το πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την αναγκαιότητα αυτές τις εκλογές να τις αντιμετωπίσουμε εμείς οι εργαζόμενοι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και όχι με οπαδισμό και εφήμερο προσωπικό όφελος.

Όλοι οι εργαζόμενοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η απόφαση της κυβέρνησης για το ολοκληρωτικό ξεπούλημα των ΕΛΠΕ αλλά και η ενσάρκωση του ονείρου πολλών κέντρων εξουσίας να ελέγξουν απόλυτα την αγορά ενέργειας εις βάρος του καταναλωτή, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για ανούσιες μικροπαραταξιακές διαμάχες.

Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει ψήφος διαμαρτυρίας, δεν υπάρχει αποχή, δεν υπάρχει επιπόλαιη ψήφος γιατί κάθε χαμένη ψήφος είναι όπλο εναντίον των συμφερόντων των εργαζομένων, είναι όπλο εναντίον της επιβίωσης και της αξιοπρέπειας μας. Η απόφαση είναι πια δική σας. 

Η υπερψήφιση του ΣΚΕΕΠ είναι αναγκαίος και απαραίτητος όρος για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε το Συνδικάτο μας στο δρόμο της υπευθυνότητας και της αξιοπιστίας, όπως αναγκαία είναι και η ενδυνάμωση των υποψηφίων μας στην Ομοσπονδία (ΠΟΕ) και τα Εργατικά Κέντρα (ΕΚΕΔΑ & ΕΚΘ) για την αποτελεσματική στήριξη των συμφερόντων μας.



                                                 Δεν έχουμε περιθώρια για πειράματα.

                                                          Δεν παίζουμε το μέλλον μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου