Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ

Συναδέλφισσα, συνάδελφε

 Η προκλητική και προσβλητική για τους εργαζόμενους απόφαση του Δικαστηρίου, που αναγνώρισε ως παράνομη την κήρυξη των απεργιακών μας κινητοποιήσεων για θέματα ασφάλειας, δυστυχώς για την Εταιρεία, δεν στάθηκε ικανή να λύσει τα προβλήματα ασφαλείας που εγκαίρως, διεξοδικά και με σαφή επιχειρήματα είχαμε καταγγείλει. Αυτοί που γελούσαν, λοιδορούσαν και υπεκφεύγαν αγνοώντας επιδεικτικά την αγωνία των εργαζομένων, καλά θα κάνουν να..
σκύψουν έστω και τώρα, στα πραγματικά όπως αποδείχθηκε προβλήματα και να δώσουν τις απαραίτητες και πλέον ασφαλείς λύσεις, καθώς για οτιδήποτε συμβεί τους καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνους. Υπεύθυνους τόσο απέναντι στο νόμο όσο και στη συνείδηση των εργαζομένων.

Το shut down στον FCC που έχουμε πλέον μπροστά μας, δεδομένης της κατάστασης που βρίσκεται η μονάδα και που αναδείξαμε, αποτελεί πρόκληση για όλους μας. Ακόμα όμως και αν όλα πάνε κατ΄ ευχην όπως και ελπίζουμε, το πλήγμα στην αξιοπιστία συγκεκριμένων διευθυντικών στελεχών απέναντι στον,κόσμο θα παραμείνει και θα αναδειχθεί όταν κρίνουμε πως πλέον δεν συντρέχουν
άμεσοι κίνδυνοι για την ασφάλεια των εργαζομένων.

 Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πρώτο μας μέλημα είναι η ασφαλής περάτωση της διαδικασίας του έκτακτου shut down και για όλα τα υπόλοιπα θα καταδειχθούν την ώρα που πρέπει. Όπως επίσης και οι διθύραμβοι περί ανεξάρτητης δικαιοσύνης, που είναι τόσο ανεξάρτητη όσο και ελεύθερη η Ηριάνα να ορίζει τη ζωή της ως πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας.
 Τέλος, είμαστε σίγουροι πως η υψηλή αίσθηση επαγγελματισμού που διακρίνει όλους τους συναδέλφους μας, θα αποτελέσει για μία ακόμα φορά τον καταλυτικό παράγοντα στην εφαρμογή της ασφάλειας στους χώρους της δουλειάς μας.

                                ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
                               ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου