Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση ΠΟΕ για BP ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕ

.
Αναδιοργάνωσης συνέχεια …

Η Εταιρεία BP ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕ από το 2009 έχει ακολουθήσει, τα προτεινόμενα από τα στελέχη της, σχέδια ανάκαμψης - εκσυγχρονισμού και ανταγωνιστικότητας με την ίδια δυστυχώς κατάληξη.

Η επιλογή μεταφοράς δραστηριοτήτων τμημάτων σε εξωτερικούς συνεργάτες ακόμα και σε χώρες του εξωτερικού συνεχίζεται με αποτέλεσμα το προσωπικό να μειώνεται συνέχεια από 145 το 2009 σε 92 συναδέλφους σήμερα .

Επιλογή που τα αποτελέσματά της αμφισβητούνται με τις συνεχείς αναδιαρθρώσεις και αναδιοργανώσεις. Αλήθεια ποια Εταιρεία μπορεί να ..
ευελπιστεί σε ανάκαμψη και ανάπτυξη όταν επί χρόνια αμφισβητεί την ποιότητα και προσφορά των εργαζομένων που την στήριξαν ; Όταν το σύνολο των εργαζομένων ζει καθημερινά με το άγχος μιας «εθελούσιας» ή της απόλυσης ;

Η Ομοσπονδία καλεί τη Διοίκηση της BP σε ουσιαστικό διάλογο με το Κλαδικό Σωματείο μέλος μας ΣΥΕΠΥ & ΑΛΠΕ για την εξεύρεση λύσης που θα διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας όλων των συναδέλφων μας. Η εργασιακή ειρήνη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάκαμψη και ανάπτυξη κάθε Εταιρείας.

Είμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους μας σε οποιαδήποτε μορφή δράσης επιλέξουν. Είμαστε πάντα παρόντες στις δυσκολίες κάθε Σωματείου μέλους μας, κάθε συναδέλφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου