Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ολοκληρώθηκε το θερινό “volley camp” του Ομίλου ΕΛΠΕ για νέους στον Εύοσμο

Από το energypress.gr
Mε τη διεξαγωγή τουρνουά και την απονομή μεταλλίων, διπλωμάτων συμμετοχής, καθώς και αναμνηστικών από τον Γιώργο Καλαφατάκη, υπεύθυνο αθλητικών δραστηριοτήτων του Ομίλου ΕΛΠΕ, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου το θερινό VOLLEY CAMP του Αθλητικού Συλλόγου «Αίαντας Ευόσμου».

Το CAMP διεξήχθη υπό την αιγίδα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ενώ τα παιδιά που συμμετείχαν, αγωνίστηκαν με μεγάλη όρεξη, διασκέδασαν και άκουσαν τις τελευταίες συμβουλές των προπονητών τους.

Συνολικά, περισσότεροι από ...
εκατόν πενήντα (150) νεαροί αθλητές και αθλήτριες, παιδιά των εργαζομένων στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και οικογενειών του Δήμου Ευόσμου, συμμετείχαν στο camp τις πέντε ημέρες της διάρκειάς του και έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία, αφού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δεχθούν την καθοδήγηση του Άκη Χατζηαντωνίου, ενός θρύλου του αθλήματος και ρέκορντμαν συμμετοχών με την Εθνική Ομάδα VOLLEY Ανδρών, ο οποίος ήταν και υπεύθυνος του camp.

Δίπλα του είχε ένα εξαιρετικό επιτελείο προπονητών, αποτελούμενο από τους:  Δημήτρη Βλάχο, Εύη Κυριακίδου, Θόδωρο Βαφέα, Παναγιώτη Σδραυκάκη, Θόδωρο Μποζίδη, Εύη Γεωργιάδου και την Ελένη Ζέτου. 

Η χορηγία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ με την οποία πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη δράση, αποδεικνύει για άλλη μια φορά την έμπρακτη στήριξη που παρέχει στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, σε κοινωνικά αλλά και αθλητικά δρώμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου