Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Στατιστική Έκθεση FuelsEurope 2016


Από το fuelseurope.eu
Η Επαλήθευση αξιόπιστων δεδομένων είναι απαραίτητη για την στήριξη της οικονομικής και πολιτικής ανάλυσης. Από αυτή την άποψη FuelsEurope Στατιστική Έκθεση 2016 στοχεύει στην παροχή μιας ολοκληρωμένης στο  σύνολο των στατιστικών για τη βιομηχανία διύλισης που θα χρησιμοποιηθεί από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. 

Αυτή η 3η έκδοση, με μια νέα εμφάνιση και μορφή φιλική προς το χρήστη παρέχει την πιο up-to-ενημερωμένες πληροφορίες με βάση τις διαθέσιμες μέχρι σήμερα δεδομένα σχετικά με τον τομέα.
            
 Η τελευταία έκδοση του 2016 περιέχει στοιχεία για τις παγκόσμιες ενεργειακές αγορές, τα προϊόντα πετρελαίου ζήτησης και διεθνείς εμπορικές ροές, τις προδιαγραφές των καυσίμων, οι τιμές και τα περιθώρια κέρδους, στενή ενοποίηση με τον τομέα των πετροχημικών, καθώς και των περιβαλλοντικών επιδόσεων της βιομηχανίας διύλισης ΕΕ.

Μια πλευρά πλοήγησης καθώς και η χρωματική κωδικοποίηση με στόχο να βοηθήσει τους αναγνώστες μας να περιηγηθούν στο  effortlesslythrough έγγραφο. Κάθε χρώμα αντιστοιχεί σε μια περιήγηση με συγκεκριμένο  θέμα αποφάσεων μεταξύ των εδαφίων φιλικό προς το χρήστη. 

Ελπίζουμε ότι θα βρείτε αυτή την Έκθεση χρήσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου