Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΣΑ-ΕΚΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ανακοινωση
Συνάδελφοι,

          Αν και την επόμενη ημέρα των εκλογών της ΕΚΟ, προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση εργασιακών θεμάτων, κάποιοι συνάδελφοι θέτουν ως προτεραιότητα ένα ιδιότυπο «ξεκαθάρισμα λογαριασμών»…

ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε αυτό, καλούμαι να υπερασπιστώ την συνειδητή επιλογή μου, όσον αφορά την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης ΜΕΣΑ-ΕΚΟ, για την ενημέρωση όλων των συναδέλφων και την αποκατάσταση της Αλήθειας.

Αλήθεια ! τολμούν και μιλούν για ..
«λεηλασία συναδέλφων» στις τελευταίες εκλογές ;  αυτοί που σήμερα κρύβονται μέσα από τίτλους παρατάξεων (ιδίως όταν πρόκειται για μαγαζιά γωνία) και μιλούν μόνο για τις θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ομοσπονδία ; αυτοί που όχι μόνο δεν υπερασπίστηκαν ως όφειλαν τα δικαιώματα Όλων των Εργαζομένων, αντίθετα επέλεξαν τον δρόμο της συνδικαλιστικής αδράνειας και ανυπαρξίας, απέναντι στις πιο σκληρές, πρωτοφανέρωτες μνημονιακές πολιτικές, προφανώς για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας ;;;

Γνωστό ! πως σε ό,τι με αφορά - αφού σε μένα αναφέρονται προσωπικά – εκλέχτηκα στις προηγούμενες εκλογές με την ΠΑΣΚΕ-ΕΚΟ, συμμετείχα στις διαδικασίες και στα αντιπροσωπευτικά όργανα κι ακόμα κι όταν διαφωνούσα, σεβόμενη τις αποφάσεις της πλειοψηφίας, δεν τοποθετήθηκα ποτέ δημόσια απέναντι στην παράταξη.

Όμως, μέσα από τις μεθοδεύσεις απέναντι στις εργασιακές κατακτήσεις, βρέθηκαν συνάδελφοι με τις ίδιες απόψεις, τις ίδιες αγωνίες και την ίδια θέληση να ασχοληθούμε με τα προβλήματα όλων των εργαζομένων. Καμμία εξαπάτηση, καμμία συναλλαγή, καμμία συνεννόηση, ελεύθερη επιλογή ! Ελεύθερη κι ανεξάρτητη η παράταξη ΜΕΣΑ-ΕΚΟ θα παλέψει συνδικαλιστικά και ξεκάθαρα για όλους και για όλα.

Συνάδελφοι,

Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και όπως θα διαπιστώσουν κι όσοι δεν μας εμπιστεύτηκαν, θα είμαστε ΕΔΩ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, δίπλα σε κάθε εργαζόμενο, απέναντι στον εργοδοτικό και παραγοντικό συνδικαλισμό, μαζί με όσους διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

      Σίσσυ Βερελή, Αντιπρόεδρος ΠΕΠ.ΕΚΟ, Μέλος της Παράταξης ΜΕΣΑ-ΕΚΟ,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου