Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΓΣΕΕ:ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για γσεε
Από το gsee.gr
Συνεδρίασε την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ,για να εξετάσει και να εκτιμήσει τις εξελίξεις, όπως διαμορφώνονται τοτελευταίο διάστημα μετά και τις προθέσεις της κυβέρνησης, όπως απορρέουναπό το 3ο μνημόνιο που υπέγραψε, να προχωρήσει σε αλλαγές στιςεργασιακές σχέσεις. 

Στην Ολομέλεια έγινε εκτενής αναφορά στο..
περιεχόμενο της συνεδρίασης τηςεπιτροπής που εξετάζει το καθεστώς των ομαδικών απολύσεων, τιςσυλλογικές διαπραγματεύσεις, το lock out αλλά και τον απεργιακό νόμο.Η θέση της Συνομοσπονδίας είναι ξεκάθαρη. Οχι μόνο δεν πρόκειται ναδεχθεί να γίνουν πράξη οι στοχεύσεις της κυβέρνησης για περαιτέρωαπορρύθμιση της αγοράς εργασίας, περαιτέρω μείωση της αμοιβής καιπεριορισμό της ελεύθερης συνδικαλιστικής δράσης, αλλά ζητάμε εδώ καιτώρα άμεση αποκατάσταση όλου του θεσμικού πλαισίου προστασίας τωνεργασιακών δικαιωμάτων.

Η ΓΣΕΕ μετά και από αυτές τις εξελίξεις, βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητακαι ήδη σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα πουανήκουν στη δύναμή της, εργάζεται για την επιτυχή έκβαση τουσυλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Η ΓΣΕΕ ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι σε διαρκή ετοιμότητα για όλααυτά τα ζητήματα. Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας δεν μπορεί και δεν πρέπει να δεχθεί καμίανέα επίθεση στα δικαιώματά του, τα οποία έχουν πληγεί βάναυσα όλα ταχρόνια των μνημονίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου