Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Εξετάζεται η παράταση κατά 1 χρόνο στις ογκομετρήσεις δεξαμενών πρατηρίων


Με την υφυπουργό Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη, και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου συναντήθηκε  αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), επικεφαλής της οποίας ήταν ο Πρόεδρος κ. Γ. Ασμάτογλου

Επί τάπητος τέθηκαν θέματα που απασχολούν την εύρυθμη λειτουργία των πρατηρίων, και σχετίζονται με τα σύστημα εισροών-εκροών, όπως η εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος ογκομετρήσεων των δεξαμενών, κ.λπ.

Σύμφωνα με την...
ΠΟΠΕΚ, η υφυπουργός έδειξε κατανόηση των προβλημάτων που δημιουργούνται για τις ογκομετρήσεις 30.000 δεξαμενών περίπου, στα πρατήρια όλης της χώρας εντός των προγραμματισμένων χρονοδιαγραμμάτων, από 8 μόνον διαπιστευμένες προς τούτο  εταιρείες, παράλληλα και με το κόστος των ογκομετρήσεων, το οποίο ανέρχεται στα 20.000.000 ευρώ περίπου.

Η ίδια κατανοώντας απολύτως τις θέσεις της Π.Ο.Π.Ε.Κ., δεσμεύθηκε να εξετάσει συνολικά το θέμα, και την δυνατότητα να δοθεί παράταση ενός έτους εφαρμογής του χρονοδιαγράμματος, με παράλληλη επιδότηση του κόστους των ογκομετρήσεων.


ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου