Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Σε microsite ο φετινός Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας των ΕΛΠΕ


Για πρώτη φορά σε ξεχωριστή ιστοσελίδα -microsite- παρουσιάζει ο Όμιλος ΕΛΠΕ τον φετινό Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας, στον οποίο καταγράφονται οι επιδόσεις του Ομίλου σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης για το έτος 2014.

Ας σημειωθεί ότι η έκδοση του Απολογισμού, στοχεύει στην ενημέρωση όλων των κοινωνικών εταίρων του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και διατίθεται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Το microsite αποτελεί έναν πιο φιλικό τρόπο δημοσιοποίησης του Απολογισμού, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να φιλοξενεί τους Απολογισμούς Εταιρικής Υπευθυνότητας σε ετήσια βάση, μια σύγχρονη πρακτική η οποία ακολουθείται και από άλλες διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται....
:

· Ελκυστικότερο περιβάλλον πλοήγησης για τον αναγνώστη

· Πρόσθετη πληροφόρηση μέσω παραπομπών σε άλλες ιστοσελίδες

· Χρήση της ειδικής εφαρμογής «Φτιάξε τον δικό σου απολογισμό»

· Άμεση καταγραφή των απόψεων του αναγνώστη, μέσω ερωτηματολογίου

· Σύμπτυξη του χρόνου συλλογής στοιχείων για την κατάρτιση του επόμενου απολογισμού.

Τα ΕΛΠΕ προσκαλούν το κοινό να περιηγηθεί στο νέο microsite του Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας 2014, μέσω του συνδέσμουhttp://sustainabilityreport.helpe.gr, ή μέσα από την εταιρική ιστοσελίδα του Ομίλου http:// www. helpe. gr/ corporate- responsibility/. Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου, κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο και θα βοηθήσει τα ΕΛΠΕ να βελτιώσουν την επόμενη έκδοση του microsite του Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας.


ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου