Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Προκηρύχθηκε νέος κύκλος του μεταπτυχιακού στην ενέργεια για το 2015-2016


Προκηρύχθηκε ο επόμενος κύκλος σπουδών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ενέργεια: Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομία 2015-2016 στη Σχολή οικονομικών, επιχειρηματικών και διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.  

Το Πρόγραμμα έρχεται να καλύψει  την ανάγκη σε γνώσεις ..
στη στρατηγική, το δίκαιο και τα οικονομικά της Ενέργειας. Βασίζεται στην διεπιστημονικότητα  και απευθύνεται σε αποφοίτους οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν ισχυρά εφόδια για απασχόληση στον κλάδο της ενέργειας, των δικτύων και υποδομών, της βιομηχανίας και της ναυτιλίας, σε ελληνικές και διεθνείς ενεργειακές επιχειρήσεις, σε διεθνείς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς, τη δημόσια διοίκηση, τις ρυθμιστικές αρχές, τα μέσα ενημέρωσης, ινστιτούτα ανάλυσης και δεξαμενές σκέψης, εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων, δικηγορικές εταιρείες, το διπλωματικό σώμα κλπ.

Απευθύνεται επίσης σε τεχνοκράτες, οι οποίοι εργάζονται ήδη και ζητούν να εμβαθύνουν περισσότερο ή επιστήμονες που επιθυμούν να εισέλθουν τώρα στον δυναμικά αναπτυσσόμενο τομέα της Ενέργειας.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει, πέραν των τακτικών διαλέξεων και σεμιναρίων, ομιλίες και παρουσιάσεις in situ, σε μονάδες παραγωγής ενέργειας, διυλιστήρια, σταθμούς ανεφοδιασμού κλπ. καθώς και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε ινστιτούτα έρευνας και ανάλυσης, ανεξάρτητες αρχές και ενεργειακές επιχειρήσεις και βιομηχανίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 14 Ιουνίου 2015 σε ειδικό έντυπο το οποίο διατίθεται από τη Γραμματεία του Τμήματος (τηλ. 210 414 2394, -2196, email. kmaniati@unipi.gr) ή στον διαδικτυακό τόπο του Μεταπτυχιακού: http://www.des.unipi.gr/metaptichiako-stin-energia/


ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου