Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Δημόσια διαβούλευση για αναθεώρηση στον χρόνο εργασίας

Δημόσια διαβούλευση για αναθεώρηση στον χρόνο εργασίας
Σε Δημόσια διαβούλευση για την αναθεώρηση της οδηγίας για τον χρόνο εργασίας καλεί η Ευρωπαϊκή επιτροπή τους πολίτες και τις οργανώσεις.

Ειδικότερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλεί όσους πολίτες και οργανώσεις το επιθυμούν, να συμμετέχουν στην δημόσια διαβούλευση για την αναθεώρηση της οδηγίας για τον χρόνο εργασίας (οδηγία 2003/88/ΕΚ). Η περίοδος διαβούλευσης είναι από 1/12/14 μέχρι και 15/03/15.

Στόχος της διαβούλευσης
Κύριος στόχος της διαβούλευσης αυτής είναι να συγκεντρωθούν απόψεις και εισηγήσεις από το κοινό στο πλαίσιο της υπό εξέλιξη διαδικασίας αναθεώρησης της οδηγίας για τον χρόνο εργασία και τις πιθανές τροποποιήσεις της.

Η ανακοίνωση της επιτροπής
Καλούμε τους πολίτες, τις οργανώσεις και τις δημοσιές αρχές να υποβάλουν τις εισηγήσεις τους μέσω του συνδέσμου διαδικτυακού ερωτηματολογίου (EUSurvey).
Οι εισηγήσεις που θα συγκεντρωθούν θα δημοσιευτούν στο διαδίκτυο. Συμβουλευτείτε την ειδική δήλωση περί απορρήτου που επισυνάπτεται στο παρόν έγγραφο διαβούλευσης για να ενημερωθείτε σχετικά με το πώς θα χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα και οι απαντήσεις σας στο ερωτηματολόγιο.
Για συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση πατήστε ΕΔΩ


ΠΗΓΗ:fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου