Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Πώς προωθούν οι τράπεζες το …πετρέλαιο θέρμανσης –Αναλυτικός οδηγός

Πώς προωθούν οι τράπεζες το …πετρέλαιο θέρμανσης –Αναλυτικός οδηγός
Ο χειμώνας δείχνει τα δόντια του και οι τράπεζες προσφέρουν άτοκες δόσεις για να γεμίσουν οι καυστήρες με πετρέλαιο θέρμανσης, ή για την αγορά φυσικού αερίου αλλά και για στερεά βιοκαύσιμα. Οι άτοκες δόσεις μπορεί να φτάσουν και τις 9 –ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας-, ενώ οι τράπεζες προχωρούν και σε επιστροφή μετρητών. To πρόγραμμα ισχύει μέχρι τέλος Απριλίου του 2015
Συγκεκριμένα:
Η Τράπεζα Πειραιώς, προσφέρει μέχρι 6 άτοκες δόσεις σε όσους προμηθευτούν καύσιμα και πληρώσουν με πιστωτική κάρτα. Ειδικότερα για το πετρέλαιο θέρμανσης και για ποσά από 350 έως 499,99 ευρώ, ο καταναλωτής μπορεί να αποπληρώσει το ποσό μέχρι σε 3 άτοκες δόσεις, ενώ για παραγγελίες πάνω από 500 ευρώ έχει τη δυνατότητα 6 άτοκων δόσεων.
Αν προχωρήσει στην αγορά φυσικού αερίου η πληρωμή γίνεται σε 6 άτοκες δόσεις.
Επίσης όσοι έχουν υιοθετήσει εναλλακτικές μορφές θέρμανσης όπως είναι τα στερεά βιοκαύσιμα (πέλετ) και για ποσά άνω των 300 ευρώ έχει τη δυνατότητα πληρωμής μέχρι σε η πληρωμή μπορεί να γίνει σε 6 άτοκες δόσεις. 
Το πρόγραμμα ισχύει για συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν έως και 30/04/15.  
Η Alpha Bank προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης και να πληρώσουν μέχρι σε 6 άτοκες δόσεις και παράλληλα τους ανταμείβει με πόντους Bonus που μπορούν να μετατραπούν σε επιπλέον έκπτωση. Συγκεκριμένα οι πελάτες της Alpha Bank ανταμείβονται με 4 πόντους για κάθε 1 ευρώ συναλλαγών στην BP. Εν συνεχεία μπορούν να εξαργυρώσουν τους σε επόμενες αγορές τους, σε όλο το δίκτυο των συνεργαζόμενων με την τράπεζα επιχειρήσεων.
Η Εθνική Τράπεζα επιστρέφει μέχρι το 2% της αξίας της αγοράς αλλά και άτοκες δόσεις σε όσους αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης μέσω πιστωτικών καρτών. Στην περίπτωση των πρατηρίων της Shell η τράπεζα προσφέρει 2% άμεση επιστροφή μετρητών και 1% για αγορές σε επόμενη συναλλαγή. Η δυνατότητα αυτή αφορά επιλεγμένα πρατήρια και για συναλλαγές έως 2.000 ευρώ, ενώ δίνεται η δυνατότητα για εξόφλησης σε 4 άτοκες δόσεις για ποσά άνω των 300ευρώ. 
Αντίστοιχα στα πρατήρια της ΕΚΟ υπάρχει 2% άμεση επιστροφή μετρητών και 1% για αγορές σε επόμενη συναλλαγή. Και σε αυτή την περίπτωση, η προσφορά αφορά επιλεγμένα πρατήρια και συναλλαγές έως 2.000 ευρώ. 
 Η Eurobank προσφέρει πληρωμή μέχρι 9 άτοκες δόσεις και επιστροφή χρημάτων έως 5% σε όσους προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ. Ειδικότερα οι 9 άτοκες δόσεις ισχύουν για συναλλαγές από 300 έως 3.000 ευρώ που θα πραγματοποιηθούν με οποιαδήποτε κάρτα της τράπεζας έως τις 30 Απριλίου 2015. Επιπλέον, ειδικά για τις κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή προσφέρεται επιστροφή μετρητών της τάξης του 5% για συναλλαγές από 300 έως 3.000 ευρώ, για παραδόσεις έως και τις 29 Νοεμβρίου 2014. Εν συνεχεία, από 1ηΔεκεμβρίου , το ποσοστό της επιστροφής διαμορφώνεται σε 3% και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενες αγορές σε οποιαδήποτε από τις 5.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή.

ΠΗΓΗ:fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου