Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΕΔΑ: «Πρόσκληση σε σεμινάριο ενδυνάμωσης γυναικών».


Η Κεντρική Δομή Ισότητας Γυναικών της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με τη Γραμματεία Γυναικών του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ελευσίνας Δυτικής Αττικής (ΕΚΕ- ΔΑ)  στο πλαίσιο του έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων» σας προσκαλούν σεσεμινάριο ενδυνάμωσης γυναικών με θέμα «Από την προσωπική εμπειρία στη συλλογική δράση: η θέση της γυναίκας στην παραγωγική διαδικασία» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 18 & 19 Οκτωβρίου 2014 στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας, Χαριλάου 28.

Το σεμινάριο έχει στόχο την ενίσχυση της δικτύωσης, την προώθηση της αυτενέργειας και της  συλλογικής δράσης, την ενίσχυση της διαπραγματευτικής ικανότητας των γυναικών  και την ενεργοποίησή τους, ώστε να ανιχνεύουν και να αξιοποιούν πηγές γνώσης πάνω σε βασικά θέματα που τις ενδιαφέρουν (ζητήματα εργασιακού και ασφαλιστικού δικαίου, κοινωνική δικτύωση, αγωγής υγείας και Α’ βοηθειών κλπ) με δημιουργικό τρόπο. Η εκπαιδευτική μέθοδος του εργαστηρίου βασίζεται σε βιωματικές και συμμετοχικές τεχνικές.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Κατερίνα Μπουγιούκου (Κεντρική Δομή Ισότητας Γυναικών ΓΣΕΕ), τηλ. 210- 5218749 και στην καΑγγελική Πανολιάσκου ( ΕΚΕ- ΔΑ) τηλ. 210- 5546321.


ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου