Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΜΠΟΥΤΙΑ !...


Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του 2014 αποτυπώνει σε ποσοστά το "πελάγωμα" ενός ολόκληρου λαού. Ενός λαού που έχει "μπερδέψει τα μπούτια του" !

Από που ν΄ αρχίσεις το μέτρημα και τι να πρωτομετρήσεις ;

Την ...αγανάκτηση για τα Μνημόνια, που αποτυπώθηκε με την υπερψήφιση των μνημονιακών ;

Τον χρωματισμό της Ελλάδας, που μισο-έγινε κόκκινη, με το ΣΥΡΙΖΑ, μόλις, στο 26 ;

Δεν θ΄ ασχοληθώ με τα συμβάντα στο χώρο της Δεξιάς, ούτε μ΄ εκείνους που πανηγυρίζουν πως κέρδισαν το "Δημοψήφισμα" παίρνοντας το 1/4 του εκλογικού σώματος.

Ως ΠΑΣΟΚος θα επικεντρώσω στους ΠΑΣΟΚους, που εμφανιστήκαμε να τροφοδοτούμε με ψήφους, κάθε κομματικό σχηματισμό, εκτιμώντας, σχεδόν ο καθένας, όπως θέλει κι όπως γουστάρει, και, το ιστορικό πέρασμα του Κινήματος, και, τις πολιτικές που άσκησε, και, τη λειτουργία και τις επιλογές του την ώρα της κρίσης και της λαίλαπας...

Άλλοι πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι στην "Ελια", άλλοι στη ΔΗΜΑΡ, άλλοι στο ποτάμι, κάποιοι, ηλιθιοδέστεροι στην ακροδεξιά κι άλλοι στις παραλίες ή στις ταβέρνες !

Κι όλοι, βέβαια, καθοδηγούμενοι από το πνεύμα του "μεγάλου Ανδρέα" και ερμηνεύοντάς το αυθεντικά !!!

Ευτυχώς και παρά τις τεράστιες και αμέτρητες μαλακίες μας δεν κατορθώσαμε να βάλουμε την ταφόπετρα στην Κεντροαριστερά, το μοναδικό ιδεολογικοπολιτικό χώρο, που μπορεί να κάνει συνθέσεις και να δώσει διέξοδο στα σημερινά αδιέξοδα. 

Πόση εξυπνάδα χρειάζεται, για ν΄ αντιληφθούμε, πως η, απολύτως, απαραίτητη, για το μέλλον της χώρας ενοποίηση και ηγεμονική επαναλειτουργία της Κεντροαριστεράς ή θα γίνει από όλους και με όλους ή δεν θα γίνει καθόλου ?...

ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου