Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΣΕΕΠ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

           Με αφορμή την καταγγελία του ΣΚΕΕΠ στις 16/05/14 σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στην Κεντρική Πύλη των ΒΕΑ, έχω να δηλώσω τα εξής:
           Την Τετάρτη 14/05/14 ο συν. Νέστωρας Δημήτρης, μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ, κλήθηκε στο Σωματείο για να συμμετάσχει σε συγκεκριμένη δραστηριότητα του Σωματείου. Φτάνοντας στην Κεντρική Πύλη των ΒΕΑ, δεν του επετράπη η είσοδος με το αυτοκίνητό του παράνομα, από «συγκεκριμένο συνάδελφο» που θέλει να δημιουργεί συνέχεια προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Σωματείου.
           Σημειωτέον ότι το περιστατικό της μη εισόδου του συναδέλφου – μέλους του Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ, συνέβη πριν το έκτακτο περιστατικό Ασφάλειας και η παρέμβασή μου έγινε στην Κεντρική Πύλη των ΒΕΑ μετά το πέρας του έκτακτου περιστατικού.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

           Είναι πράγματι θλιβερό και ανήκουστο να μην επιτρέπεται η είσοδος στα συγκροτήματα των μελών του Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ και μάλιστα από συναδέλφους μέλη μας. Φανταστείτε τι θα γίνει εάν αφήσουμε να συμβαίνει αυτό σε άλλες καταστάσεις.
           Άρα το προφανές ήταν να υπάρξει παρέμβασή μου, όπως υπήρξε σε κάθε περίπτωση παρεμπόδισης συνδικαλιστικής δράσης, για συνδικαλιστές της αντιπολίτευσης.
           Το τραγικό όμως της υπόθεσης είναι η καταγγελία από το ΣΚΕΕΠ, που χωρίς να ζητήσει προηγουμένως πληροφόρηση από τον Πρόεδρο του Σωματείου και χωρίς να γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα, προχώρησε ελαφρά τη καρδία, κινούμενη μικροπαραταξιακά και κομματικά με βαρείς χαρακτηρισμούς και ύβρεις καταφέρθηκε εναντίον του Προέδρου.
           Αλήθεια συνάδελφοι του ΣΚΕΕΠ τι θα συνέβαινε εάν δεν επιτρέπετο η είσοδος σε συνδικαλιστές της παράταξή σας ή εάν στο μέλλον συμβεί;
           Αλήθεια ποιον εξυπηρετεί η παρεμπόδιση της άσκησης της συνδικαλιστικής δράσης του ΠΣΕΕΠ; Μήπως άθελά σας ή ηθελημένα γίνεστε δεκανίκι της Εταιρείας;
           Πραγματικά λυπάμαι για την επιλεκτική συμπεριφορά κάποιων που πέφτουν τόσο χαμηλά.
           Δυστυχώς συνάδελφοι του ΣΚΕΕΠ η ΒΛΑΚΕΙΑ δεν αντιμετωπίζεται, ούτε θεραπεύεται.

Συναδελφικά


Π. Οφθαλμίδης

Πρόεδρος ΠΣΕΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου