Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Στο δίκτυο Forthnet HotSpot τα πρατήρια της Shell


Στο δίκτυο σημείων ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο στην Ελλάδα της Forthnet προστίθενται και τα πρατήρια Shell (διαχειριστής των οποίων είναι η Coral A.E). που μετατρέπονται πλέον σε Forthnet HotSpot.
Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, «η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ Forthnet και Coral κι έχει στόχο την επιβράβευση των πελατών των 2 εταιρειών που πλέον έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω οποιασδήποτε συμβατής συσκευής (laptop, tablet ή smartphone) εύκολα, άμεσα και οικονομικά, χωρίς καλώδια & χρονοβόρες διαδικασίες, σε πάνω από 160 ιδιολειτουργούμενα πρατήρια της Coral.
Οι κάτοχοι της κάρτας Smart Club που εκδίδει η Coral όπως και οι συνδρομητές της Forthnet έχουν πλέον δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο κάθε φορά που επισκέπτονται ένα από τα πρατήρια Shell.
Κι όπως σε όλα τα Forthnet HotSpot, η πρόσβαση είναι γρήγορη και ασφαλής για χρήση όλων των online υπηρεσιών όπως ανάγνωση ηλεκτρονικών μηνυμάτων, χρήση των social media, ενημέρωση, download αρχείων ή ακόμη και online αγορές. Έτσι, πάνω από 160 πρατήρια Shell ανά την Ελλάδα παρέχουν ελεύθερο και δωρεάν «σερφάρισμα» με την εγγύηση της Forthnet».

ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου