Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ


ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΝ....
Αποφεύγοντας λαϊκισµούς, διαθέτοντας την απαραίτητη ρεαλιστική προσέγγιση αλλά και κρατώντας αταλάντευτη την οπτική και το όραµά µας για ένα συνδικαλιστικό κίνηµα χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς προσωπικές στρατηγικές, µε µόνη µας δέσµευση τη συνέπειά µας προς όλους τους συναδέλφους συνολικά αλλά και σε κάθε ένα ξεχωριστά, αγωνιστήκαµε έντιµα και αποτελεσµατικά. 

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ; Αυτοί, που για να υφαρπάξουν τη ψήφο των εργαζομένων στις εκλογές, κατηγορούσαν το συνετεράκι τους ότι είναι εργοδοτικός ότι αυτός θα τα ξεπουλήσει όλα, εάν δε το σταματήσουμε. 

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ; Ότι δεν έχει προσωπικές στρατηγικές όταν στην ανακοίνωσή τους είπαν ότι εμάς στρατηγικός σχεδιασμός ήταν η καρέκλα του γραμματέα. 

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ; Όταν απώτερος σκοπός όλων είναι οι θέσεις της ιεραρχίας των οργανογραμμάτων.  

ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΝ...
  Η συνεισφορά της  και σε αυτό το Προεδρείο, όπως και στα προηγούµενα υπήρξε καθοριστική και η στάση της αδιαπραγµάτευτη. 

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ: Αυτοί, που έταζαν στους νέους εργαζομένους θα αρθεί η αδικία του 60-80, της μη-αναγνώρισης  της προϋπηρεσίας των συναδέλφων , όπως και του ασφαλιστικού προγράμματος. 

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ; Αυτοί, που η συνεισφορά τους προς την εταιρεία, δηλαδή τα 200 εκατομμύρια μισθοδοσία  που ήταν πριν τρία χρόνια, να γίνουν  144 εκ. και  μ'αυτή τη σύμβαση να κατέβει τουλάχιστον άλλα 10%.

Για να ευθυμήσουμε και λίγο.....

Για να πέσει το γαλατικό χωριό- όπως αναφέρεται στο περίφημο δημοσίευμα! που δόθηκε στο βήμα- χρειαζόταν ο Καίσαρας να πάρει τη μαγική συνταγή(σωματείο) του Πανοραμίξ. Τελικά, βρέθηκαν πολλοί πρόθυμοι να του την δώσουν!!!   

                                        ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου