Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Διεθνές συνέδριο για την ενέργεια στις 25 με 27 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Διεθνές συνέδριο για την ενέργεια στις 25 με 27 Νοεμβρίου στην Αθήνα
Η «καρδιά» της παγκόσμιας ενεργειακής αγοράς χτυπάει τον Νοέμβριο στην Αθήνα. Σε μια χρονική συγκυρία που αναδεικνύεται ως προτεραιότητα πρώτης γραμμής η ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού της Ευρώπης - μέσω της Ελλάδας, της Κύπρου και της Νοτιανατολικής Ευρώπης - ο μεγαλύτερος πολυεθνικός όμιλος διοργάνωσης ΟΙL & GAS εκδηλώσεων παγκοσμίως, ΙΤΕ GROUP PLC, σε συνεργασία  με τον Ελληνικό Όμιλο εταιρειών οργάνωσης εκθέσεων ROTA AE,  επιλέγει την Αθήνα για να διοργανώσει μια έκθεση / συνέδριο μεγάλου βεληνεκούς, που θα αποτελέσει για τη χώρα μας την είσοδο στην εποχή των θετικών ενεργειακών εξελίξεων.

Διεθνείς πετρελαϊκές εταιρείες, εταιρείες πετροχημικών, εταιρείες διύλισης, γεωτρήσεων και εταιρείες με υπηρεσίες στον τομέα του πετρελαίου, υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην τοπική και στη διεθνή αγορά, κυβερνητικοί  αξιωματούχοι και  φορείς από όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τον κόσμο, συναντώνται στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης και συνεδρίου  OIL AND GAS SOUTH EAST EUROPE, η οποία  θα πραγματοποιηθεί 25 με 27 Νοεμβρίου 2014 στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Η έκθεση και το συνέδριο θα επικεντρωθούν στις εξελίξεις σε Αλβανία, Αυστρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κροατία, Κύπρο, Ουγγαρία, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, τη Σλοβακία και την Τουρκία. Όλες οι παραπάνω χώρες συνδέονται με την Ελλάδα, ως χώρα φιλοξενίας της εκδήλωσης, μέσω υφιστάμενων και μελλοντικών προγραμματισμένων αγωγών.

Οι νέες εμπορικές ευκαιρίες στην αγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου που παρουσιάζονται στην  Νοτιοανατολική Ευρώπη,  οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του αγωγού TAP και άλλα προγραμματισμένα project  αγωγών,  καθώς και η περιφερειακή συνεργασία μεταξύ των κυβερνήσεων και της βιομηχανίας θα αποτελέσουν βασικά θέματα τόσο για την έκθεση όσο και για το συνέδριο Oil and Gas South East Europe 2014.

ΠΗΓΗ:newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου