Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Το 39ο έκτακτο Καταστατικό Συνέδριο και το 40ο τακτικό Εκλογο/Απολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας.


Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν στο Ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ" στην Αθήνα το 39ο έκτακτο Καταστατικό Συνέδριο και το 40ο τακτικό Εκλογο/Απολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας. 

Θέματα των συνεδρίων ήταν η τροποποίηση του καταστατικού της ΠΟΕΠΔΧΒ,  ο Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός 2011-2013, ο Οικονομικός Προϋπολογισμός 2014-2016, καθώς και οι εκλογές για Εφορευτική επιτροπή, Όργανα Διοίκησης και Αντιπροσώπους ΓΣΕΕ.

Μια σημαντική απόφαση που πάρθηκε κατά τη συζήτηση των θεμάτων του καταστατικού, ήταν η μετονομασία της Ομοσπονδίας σε Π.Ο.Ε.  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας, ούτως ώστε να παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ένα μεγαλύτερο φάσμα Σωματείων που συσχετίζονται με τον ευρύτερο τομέα της Ενέργειας.

Οι τοποθετήσεις των αντιπροσώπων εστίασαν στη δυσχερή κατάσταση που έχει περιέλθει η οικονομία της χώρας, συμπαρασύροντας μοιραία και τον κλάδο της Βιομηχανίας. Κοινή συνισταμένη των ομιλητών, ήταν η προστασία των εργαζομένων μέσα από συνδικαλιστικούς αγώνες, έτσι ώστε τα κεκτημένα ετών να παραμείνουν όσο το δυνατόν αλώβητα στη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΗΓΗ:kavalaoil.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου