Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ GROUPAMA


                                  
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
       
Συνάδελφοι

Σε συνέχεια πληθώρας αιτημάτων συναδέλφων για δυνατότητα εξαγοράς / λύσης του εν λόγω Συμβολαίου, το ΔΣ της ΠΕΠΕΚΟ αποφάσισε να διερευνήσει αυτή τη δυνατότητα.
Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ για περισσότερες πληροφορίες.
Συνάδελφοι που βρίσκονται σε περιφερειακά γραφεία και εγκαταστάσεις και ενδιαφέρονται  για την καταγγελία του Συμβολαίου, μπορούν απευθείας να συμπληρώσουν την παρακάτω δήλωση και να την αποστείλουν στο ΔΣ της ΠΕΠΕΚΟ.
Σημειώνουμε ότι βάσει των όρων του σχετικού συμβολαίου, καταγγελία μπορεί να γίνει από την ΕΚΟ (και όχι την ΠΕΠΕΚΟ) με προειδοποίηση προς την ασφαλιστική εταιρεία, το αργότερο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου έκαστου έτους.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
   
  Ο Πρόεδρος                                                                                 O Γεν. Γραμματέας
                                    
Σ. ΣΠΥΡΑΝΤΗΣ                                                                                  Ι. ΚΑΜΠΑΝΗΣ 
                                                                                                     
Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι εργαζόμενοι στην εταιρεία με την επωνυμία «ΕΚΟ ΑΒΕΕ», δηλώνουμε ότι δεν επιθυμούμε τη συνέχιση του υπ’ αριθμό ΟΑ 489-01 Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου με την εταιρεία «Groupama Φοινιξ Ασφαλιστική», όπως αυτό ισχύει, και ζητούμε από τη Διοίκηση της Εταιρείας να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την καταγγελία του, και την απόδοση των δικαιούμενων ποσών σε κάθε έναν από εμάς, κατά τους σχετικούς όρους του Συμβολαίου.
Εξουσιοδοτούμε επιπλέον, τη διοίκηση της επιχειρησιακής συνδικαλιστικής οργάνωσης «ΠΕΠ-ΕΚΟ», της οποίας είμαστε μέλη, να προβεί ανθ’ υμών σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια, για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου