Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΣΥ ( ΒΕΘ )


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Πράγματι λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του Σωματείου και αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες Οικονομικού Απολογισμού, όπου ελέγχθηκαν αναλυτικότατα από την Εξελεγκτική Επιτροπή τα βιβλία του ΠΕ.ΣΥ. ΒΕΘ και που βέβαια δεν διαβάστηκαν ποτέ και πουθενά τα αποτελέσματα ή οι λεκτικές παρατηρήσεις στα όποια ευρήματα, ανέλαβε ο δήθεν εν τέλει «αριστερός» Πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ., που έχει καταπιεί ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος σε σχέση με την στάση του παρελθόντος του, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα που βεβαίως ήταν και ευθύνη του.

Αν τελικά ότι φανερώνει κάποιος - κατά τον Πρόεδρο ΠΕ.ΣΥ. - επειδή δεν του αρέσει είναι λάσπη, τότε  δυστυχώς το πρόβλημα είναι μεγάλο γιατί είναι αδιόρθωτο.

Κατάντια βέβαια είναι να προσπαθεί πάση θυσία να δικαιολογηθεί κάνοντας ακόμα αναφορά σε πρόβλημα υγείας του συναδέλφου. Η ηπιότερη λέξη που κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει για να περιγράψει αυτό είναι τουλάχιστον «άκομψο».  Αν πάλι πράγματι το εννοεί θα πρέπει να μας πει τι μέριμνα έχουμε πάρει σαν Συνδικάτο για όλους τους συναδέλφους που έχουν προβλήματα υγείας.  Γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά κάποιους ;  Πότε έχει παρθεί αυτή η απόφαση ;  Εν κρυπτώ κι αυτό ;  Αλλά μάλλον είναι η συνήθης πρακτική τους.

 Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβει ο απερίγραπτος Πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ. ότι δεν θα υπήρχαν τέτοια θέματα αν δεν υπήρχαν τέτοιες πράξεις. Αν λοιπόν δεν επιθυμούμαι να απαντάμε σε πράγματι λαϊκίστικα σενάρια, αν αυτή η πράξη που συνέβαινε δεν είναι πράξη που σκοπό είχε τις μεταγραφές στις τάξεις τους τότε θα αρκούσε ένα συγνώμη που σίγουρα θα εκτιμούνταν από όλους και ακόμα πιο σίγουρα δεν θα ξαναγινόταν ποτέ.

Καλά θα ήταν ο συνάδελφος Πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ. να ξαναγυρίσει στο καλό παλιό αριστερό του εαυτό γιατί έτσι είναι πιο χρήσιμος σε όλους και σίγουρα θα βοηθήσει και τον ίδιο ώστε να κόψει τις τοξικές κακές συνήθειες.


Τα απερχόμενα μέλη του ΠΕ.ΣΥ.  ΒΕΘ






        Νίκος Αναγνωστόπουλος                                                    Φωτεινή Αποστόλου                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου