Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση του απερχόμενου Πρόεδρου του ΠΕ.ΣΥ. ΒΕΘ



Συναδέλφισσες, οι

Λίγες  μέρες  πριν  τις  εκλογές  του Σωματείου  και  αφού  ολοκληρώθηκαν  όλες  οι διαδικασίες Οικονομικού Απολογισμού, όπου ελέχθηκαν αναλυτικότατα από την Εξελεκτική Επιτροπή (με 2 από τα 5 μέλη της εκλεγμένα από την ΠΑΣΚΕ και τώρα πλέον ΣΚΕΕΠ), βρέθηκαν σωστά και σύμφωνα με τις αποφάσεις και τις διαδικασίες του Σωματείου και εγκρίθηκαν ομόφωνα !!! , οι συνάδελφοι του ΣΚΕΕΠ (που θέλουν να φέρουν… νέα ήθη… στο συνδικαλισμό !!!), ξαφνικά ανακάλυψαν «πρόβλημα» στα οικονομικά!!! για τον Ταμία του ΠΕ.ΣΥ και τον Αναπλ. Γραμματέα του Σωματείου.

Δεν σεβάστηκαν ούτε το πρόβλημα υγείας του Αναπλ. Γραμματέα, που τον υποχρεώνει να παίρνει ταξί, κάθε φορά που χρειάζεται να μετακινείται για υποχρεώσεις του Σωματείου, πρόβλημα που το ξέρουν χρόνια τώρα και που με τον ίδιο τρόπο λειτουργούσε και όταν αυτοί ήταν στο Προεδρείο του Σωματείου!!! Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Ταμία του Σωματείου.

Συναδέλφισσες ,οι

Όλα είναι καθαρά – διάφανα και σύμφωνα με τις αποφάσεις των οργάνων και τις πάγιες και ομόφωνα συμφωνημένες διαδικασίες, που ισχύουν εδώ και χρόνια στο Σωματείο.

Δυστυχώς οι συνάδελφοι του ΣΚΕΕΠ – ΠΑΣΚΕ δεν απέφυγαν να γυρίσουν σε παλιές, καταδικαστέες στην συνείδηση των εργαζομένων, μεθόδους λάσπης και συκοφαντίας, για να <<κερδίσουν>> εντυπώσεις και ίσως κάποιες ψήφους, μιας και ζούμε σε εποχές οικονομικών σκανδάλων γενικώς…

Κρίμα συνάδελφοι, δεν φαίνεται να ξεκόβετε από παλιές κακές συνήθειες…


                                    Ο απερχόμενος Πρόεδρος  του ΠΕ.ΣΥ. ΒΕΘ                 



Γ. Παπακωνσταντίνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου