Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

EKEΔΑ:Όλοι οι εργαζόμενοι μαζί ώστε να μην περάσει το σχέδιο του Δήμου για εργολαβοποίηση των υπηρεσιών.


Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους του Δήμου Ελευσίνας .

Είμαστε στο πλευρό τους στη μάχη που δίνουν για να μην περάσει το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για εργολαβοποίηση πολλών υπηρεσιών του Δήμου.

Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα είναι απέναντι στην πρόθεση του Δήμου Ελευσίνας να συνάψει σύμβαση με την Συνεταιριστική Επιχείρηση  (εργολαβική επιχείρηση).

Θεωρούμε ότι με αυτήν την πρακτική εργολαβοποιούνται (ιδιωτικοποιούνται), ξεπουλιούνται όλες οι υπηρεσίες του Δήμου.

Προφανώς, σκοπό έχουν από τη μια πλευρά να καταργήσουν όλες τις μόνιμες θέσεις εργασίας των συναδέλφων εργαζομένων, και από την άλλη να δημιουργήσουν στρατιές υποψηφίων εργαζομένων των 300 και 400 ευρώ, χωρίς σταθερή και μόνιμη εργασία. Χωρίς εργασιακές σχέσεις και χωρίς δικαιώματα. Συν τοις άλλοις θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους συντεχνιακό μαγαζάκι.

Ένα μαγαζάκι που θα υπόσχεται και θα μοιράζει θέσεις εργασίας μόνο σε αυτούς που θα  εξαργυρώνουν  την υποχρέωσή τους με την ψήφο τους στο τέλος της τετραετίας.

Καταδικάζουμε την Δημοτική Αρχή για την συγκεκριμένη πολιτική που ακολουθεί, καθώς και οποιονδήποτε άλλον συνδυασμό που συναινεί και στηρίζει την προσπάθεια αυτή.

Οι εργαζόμενοι του Θριασίου Πεδίου στον ιδιωτικό τομέα θα είναι την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:30 μ.μ. στο Δημαρχείο της Ελευσίνας για να συμπαρασταθούν όλοι μαζί στους συναδέλφους εργαζόμενους του Δήμου μας, ώστε να απαιτήσουμε να μην ψηφιστεί το συγκεκριμένο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο.  

ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου