Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Πραγµατοποιήθηκε σήµερα 25/09/13 το Εκλογοαπολογιστικό ∆ιοικητικό Συµβούλιο του Σωµατείου, αφού ολοκληρώθηκε η τριετής θητεία του, ενέκρινε τον ∆ιοικητικό & Οικονοµικό Απολογισµό, ανοίγοντας έτσι την προεκλογική περίοδο και µε βάση το νέο Καταστατικό σας ανακοινώνουµε τις ηµεροµηνίες των διαδικασιών των αρχαιρεσιών µας, έτσι όπως εγκρίθηκαν από το ∆.Σ. 
Θα πραγµατοποιηθούν οι Περιφερειακές Συνελεύσεις ανά χώρο όπου θα γίνει ο ∆ιοικητικός και Οικονοµικός Απολογισµός και θα εκλεγούν και οι Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές ως εξής: 
• ∆ευτέρα 30/09/13: ΠΕ.ΣΥΝ ΒΕΘ, στο χώρο του Κεντρικού Μηχανολογικού και ώρα 15:00 
• Τρίτη 01/10/13: ΠΕ.ΣΥΝ ΒΕΕ, στο Εστιατόριο δίπλα από τα γραφεία του ΠΣΕΕΠ και ώρα 15:00 
• Τετάρτη 02/10/13: ΠΕ.ΣΥΝ ΒΕΑ, στο Αµφιθέατρο του νέου ∆ιοικητηρίου στον Ασπρόπυργο και ώρα 15:00 
• Πέµπτη 03/10/13 ΠΕ.ΣΥΝ Αµαρουσίου, στο Εστιατόριο στη Χειµάρρας, στον -1 όροφο και ώρα 16:00. 
Την Τρίτη 08/10/13 και από ώρες 06:00 έως 18:00 θα πραγµατοποιηθεί η Γενική µας Συνέλευση σε όλους τους χώρους και ψηφοφορία (µε ξεχωριστές
κάλπες) για: 
1. Εκλογή ΚΕΦΕΠ
2. Εκπροσώπηση ΓΣΕΕ
3. Εκλογοαπολογισµός ΠΣΕΕΠ (∆ιοικητικός & Οικονοµικός) 
Την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 θα πραγµατοποιηθούν οι εκλογές του Σωµατείου µας. 
Καλούµε όλους τους συναδέλφους να συµµετέχουν µαζικά στις παραπάνω διαδικασίες, όπου θα αναδειχθούν τα νέα όργανα του Σωµατείου. 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Το ∆.Σ. στη συνεδρίαση αυτή, επιβεβαίωσε επίσης οµόφωνα την πάγιαθέση του Σωµατείου και για το τελευταίο πρόγραµµα αναδιοργάνωσης -  αποχωρήσεων της Εταιρείας. 
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι «οικιοθελείς» δεν εξαγγέλλονται για να µοιράσουν λεφτά στους εργαζόµενους, την Εταιρεία εξυπηρετούν, στα πλαίσια των στόχων της εντάσσονται και σε καµία περίπτωση δεν αποτελούν θέση και στόχο του Σωµατείου. Όµως αυτό δε σηµαίνει ότι αποκλείεται να εξυπηρετεί και κάποιους συναδέλφους. Οι οικιοθελείς δεν είναι καινούργιο φρούτο για τους
εργαζόµενους στα ΕΛ.ΠΕ. Υπήρχαν πολλά τέτοια προγράµµατα τα προηγούµενα χρόνια. 
Σαν Σωµατείο δεν προτρέπουµε κανένα να µπει στο πρόγραµµα αυτό, αλλά δεν ενοχοποιούµε και κανέναν από όσους επιλέξουν να κάνουν χρήση. 
Τους λέµε να µην παρασυρθούν από το πακέτο επειδή είναι «λεφτά µαζεµένα». Σε αυτή την παγίδα έπεσαν και άλλοι στο παρελθόν και βρέθηκαν σε τραγική κατάσταση. 
Το Σωµατείο δεν θα επιτρέψει να υπάρξουν πιέσεις και εκβιασµοί σε κανέναν εργαζόµενο για να ενταχθεί σε αυτό το πρόγραµµα, όπως έχουµε επανελληµένως δηλώσει. 

Διαβάστε τον ∆ιοικητικό και Οικονοµικό Απολογισµό τριετίας του ΠΣΕΕΠ, 
ΠΗΓΗ:.pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου