Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

24ωρη από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ Τρίτη ή Τετάρτη

24ωρη από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ Τρίτη ή Τετάρτη
Θερμό προοιωνίζεται το διάστημα έως και την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Ήδη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έλαβαν χθες την απόφαση για πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη. Η οριστικοποίηση της ημέρας θα γίνει σήμερα, σε νέες συνεδριάσεις των οργάνων των δυο κορυφαίων τριτοβάθμιων οργανώσεων της χώρας.

Μεγάλες κινητοποιήσεις αναμένονται και την Πέμπτη, 18 Ιουλίου, οπότε επισκέπτεται την Αθήνα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε. Ήδη οι πρωτοβουλίες των συνδικάτων σε Δευτεροβάθμιο και Πρωτοβάθμιο επίπεδο (δραστηριοποιείται σε αυτές πρωτίστως ο ΣΥΡΙΖΑ) καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, ώστε να «υποδεχθούν» τον Σόιμπλε, ενώ εκτιμάται ότι θα υπάρξουν και άλλες αντίστοιχες κινητοποιήσεις.

Το ΠΑΜΕ

Συλλαλητήρια σε πολλές μεγάλες πόλεις διοργανώνει αύριο το ΠΑΜΕ, με στόχο την ανατροπή της ακολουθούμενης πολιτικής. Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος και στη Θεσσαλονίκη στις 7.30 μ.μ. στο Άγαλμα του Βενιζέλου. 

ΠΗΓΗ:euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου