Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Motor Oil: Γ.Σ. στις 19/6 για μέρισμα & επιστροφή





Τη διανομή μερίσματος ύψους 0,30 ευρώ και την επιστροφή κεφαλαίου ποσού 0,10 ευρώ ανά μετοχή καλούνται να αποφασίσουν μεταξύ άλλων οι μέτοχοι της Motor Oil στην τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας στις 19/6/2013. 

Ειδικότερα, η Γ.Σ. καλείται να λάβει αποφάσεις επί των θεμάτων: 

- Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας (σε ενοποιημένη και μη βάση) της εταιρικής χρήσης 2012 (1.1.2012 – 31.12.2012) καθώς και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. 

- Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και τα πεπραγμένα της παραπάνω χρήσης.

- Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθόσον λήγει η θητεία του υπάρχοντος. 

- Ορισμός μελών της Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Νόμου 3693/2008. 

- Έγκριση μερίσματος ποσού ΕΥΡΩ 0,30 ανά μετοχή. 

- Εκλογή δύο Ορκωτών Ελεγκτών, δηλαδή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού για τη χρήση 2013 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 

- Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2012 και προέγκριση αυτών για τη χρήση 2013.

- Επιστροφή κεφαλαίου ποσού ΕΥΡΩ 0,10 ανά μετοχή στους μετόχους μέσω μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με ταυτόχρονη ισόποση μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 

- Τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας ώστε στους δευτερεύοντες σκοπούς της να περιλαμβάνεται η παροχή υπηρεσιών: πληροφορικής, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, συντονισμού λειτουργίας και οργάνωσης επιχειρήσεων.  
ΠΗΓΗ:euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου