Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΟ


Συνάδελφοι,
με αίσθημα ευθύνης και πλήρη συναίσθηση των στιγμών που θα καθορίσουν το αύριο όλων μας, συνεχίζουμε αταλάντευτοι την προσπάθεια για υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, στο πλαίσιο που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση στις 19 του Μάη.
Καλούμε όλους τους εργαζομένους να παραμείνουν συσπειρωμένοι γύρω απ’ το Σωματείο αγνοώντας οποιαδήποτε προσπάθεια που έχει ως στόχο να διασπάσει την ενότητά μας.
Ο Πρόεδρος και η διαπραγματευτική ομάδα του Σωματείου όχι μόνο δεν πρόκειται να παραβιάσουν το πλαίσιο που ενέκριναν οι εργαζόμενοι στην Γενική Συνέλευση, αλλά και σε όποιο αποτέλεσμα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις, θα το καταθέσουν πάλι για έγκριση, απ’ τον τελικό κριτή, που είναι οι εργαζόμενοι.
Η πίστη και θέληση να βρεθεί μια λύση η οποία θα είναι η λιγότερο επώδυνη για όλους τους εργαζόμενους, είναι ο οδηγός της διαπραγματευτικής ομάδας.
Δεν το κάναμε ποτέ, δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα, όσο δύσκολες και αντίξοες είναι οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε, να προδώσουμε την εμπιστοσύνη των εργαζομένων.
Θα προστατεύσουμε τις θέσεις εργασίας,
Θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματά μας,
Θα κατοχυρώσουμε τις αμοιβές και τις παροχές μας,

Συνάδελφοι,
ενότητα και συσπείρωση γύρω απ’ το Σωματείο είναι ο μόνος δρόμος για να έχουμε και αύριο μια αξιοπρεπή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου