Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Είναι πραγματικότητα η πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης και συμβουλευτικής των εργαζομένων από το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ.


Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας θέλει να ενημερώσει τα σωματεία Δύναμης αλλά και τους εργαζόμενους της ευρύτερης περιοχής του Θριασίου Πεδίου ότι το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ αναπτύσσει μια νέα πρωτοβουλία, η οποία έχει ως στόχο την ενημέρωση, πληροφόρηση και συμβουλευτική των εργαζομένων, με έμφαση και προτεραιότητα στους τομείς της Κοινωνικής Ασφάλισης, των Εργασιακών Σχέσεων και της Απασχόλησης.

Σκοπός της είναι η παροχή αφενός έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης και αφετέρου διαμεσολάβησης και υποστήριξης σε εργαζόμενους Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες, για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας, καθώς και για θέματα απασχόλησης και κατάρτισης.

Σε αυτή την πρώτη πιλοτική περίοδο λειτουργίας του δικτύου η επικοινωνία θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Έτσι, το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας θα παίζει το ρόλο της καταγραφής και της αποστολής του προβλήματος του κάθε εργαζόμενου.

Στην συνέχεια θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο ΙΝΕ της ΓΣΕΕ, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να λαμβάνουμε την έγκυρη και αξιόπιστη απάντηση κάθε ερωτήματος.

Καλούμε τους συνάδελφους εργαζόμενους να προσέρχονται στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας για να υποβάλλουν τη φόρμα του αιτήματος που επιθυμούν να αποσταλεί.    
ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου