Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Προς : Διοικητικά Συμβούλια Σωματείων Μελών ΠΟΕΠΔΧΒ Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ΠΟΕΠΔΧΒ



Συναδέλφισσες,  Συνάδελφοι,
Μετά την κοινή σύσκεψη των Σωματείων του Κλάδου με την Ομοσπονδία στις 16/4 και 18/4 και την απόφασή μας  για  καταγγελία της Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στα Πετρελαιοειδή αλλά και την ανταλλαγή απόψεων γύρω από την πορεία των Επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων, οι Εργοδότες μέσω του ΣΕΒ αποδέχτηκαν τελικά να ξεκινήσουν οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις για την Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Ως εκ τούτου, η λήψη απόφασης για προκήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας στην περίπτωση που δε δέχονταν το διάλογο, δεν ακυρώνεται αλλά μετατίθεται, πάντα για την περίπτωση που ο διάλογος δεν θα οδηγήσει σε αποτελέσματα που δεν κρίνονται ικανοποιητικά από τα σωματεία και την Ομοσπονδία .
Σε κάθε περίπτωση, τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων να συνεδριάσουν και να έχουν και αυτά αποφάσεις για προκήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν να κάνουν με εξελίξεις Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας του Κλάδου Πετρελαίου, Αερίου και Χημικής Βιομηχανίας.

Η ΠΟΕΠΔΧΒ μετά και τη συνάντηση με τους εργοδότες θα ξανακαλέσει ευρεία σύσκεψη να σας ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια για την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλά και για να ληφθούν περαιτέρω αποφάσεις, εφόσον χρειάζεται.     
30/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου