Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ EKE-ΔΑ



Συνεδρίασε σήμερα η Ολομέλεια της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και συζητήθηκε εκτενέστερα το εργασιακό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που βιώνουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και οι νέοι της ευρύτερης περιοχής του Θριάσιου Πεδίου.

Ομόφωνααποφασίστηκε η πραγματοποίηση 4ωρης πανθριασιακής στάσης εργασίας την Τρίτη 9 Απρίλη 2013 από τις 9 π.μ.  έως τις 13 μ.μ., με συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας στις 11 το πρωί.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πεζή πορεία μέχρι την Περιφέρεια με την κατάθεση ψηφίσματος διαμαρτυρίας.

Οι εργαζόμενοι, οι πολίτες του Θριάσιου Πεδίου δεν αντέχουν άλλο αυτή την βάρβαρη ασκούμενη νεοφιλελεύθερη πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης, που μας εξαθλιώνει.

Τέρμα τα ψέματα.   Είμαστε στην τελική ευθεία αντίστασης των μνημονιακών πολιτικών.

Είμαστε απέναντι σε εκείνες τις πολιτικές που τα τελευταία τρία χρόνια ιδιωτικοποιούν τα οφέλη υπέρ των εχόντων και κατεχόντων, και κοινωνικοποιούν  τα βάρη στις πλάτες των αδυνάτων.

Συνεχίζουμε τον αγώνα  μέχρι την πλήρη δικαίωσή μας.   Αυτή της ανατροπής των μνημονίων.

Η 4ωρη στάση εργασίας μας θα αποτελέσει τον προπομπό για την μεγάλη πανθριασιακή πεζή πορεία από την Ελευσίνα έως την Βουλή.

Μία πορεία νίκης των εργαζομένων της ευρύτερης περιοχής απέναντι στο νεοφιλελεύθερο μνημονιακό οδοστρωτήρα των δανειστών και της τρικομματικής κυβέρνησης.

Εμείς οι εργαζόμενοι του Θριάσιου Πεδίου μεταλαμπαδεύουμε το μήνυμα νίκης και ανατροπής. 

ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου