Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ PETRELAIOPIGI ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 35ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Πετρελαιοπηγή

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας σαν petrelaiopigi για την εκλογή των συναδέλφων: Ορφανού Νίκου (ΕΜΕΙΣ), Παπακωνσταντίνου Γιώργο (Αυτόνομη Παρέμβαση ), Μίχα Γιώργο (ΠΑΣΚΕ) στα συνδικαλιστικά όργανα της ΓΣΕΕ. 
Βεβαίως, για εμάς το ιδανικό θα ήταν να είχε εκλεγεί και ο συνάδελφος Οφθαλμίδης Παναγιώτης με τη ΔΑΚΕ, έτσι ώστε να υπήρχε πολυφωνία στο ανώτερο συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων. 
Έχει όμως προκύψει το εξής παράδοξο, όσον αφορά τον συνδικαλιστή Παπακωνσταντίνου Γιώργο. Εάν θυμηθεί κανείς τη μήνυση, που έχει καταθέσει εναντίον της εγκυρότητας του ΤΑΙΠΕΔ σαν αντιπρόεδρος του ΠΣΕΕΠ, την οποία ως ΠΣΕΕΠ δεν την ενισχύσαμε, την ομιλία εναντίον της ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕ στη συνέλευση των μετόχων της εταιρίας - σε αντίθεση με τη συκοφαντική σιωπή του Προέδρου του ΠΣΕΕΠ- αλλά και με την ομιλία στο 35ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Αλεξανρούπολη πραγματικά είναι απορίας άξιο πως του επιτρέπει ο πολιτικός του φορέας αλλά και η συνείδηση του να στηρίζει έναν Πρόεδρο, που εκφράζει το εντελώς αντίθετο.  
Για εμάς όλη η παραπάνω στάση του μας απέδειξε ότι άξιζε να είναι αυτός εκπρόσωπος των εργαζομένων από την παράταξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου