Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Μαζική & Δυναμική η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε με τον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου από τους εργαζόμενους της Χαλυβουργικής.


Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής χαιρετίζει την μεγάλη και μαζική κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε, αυτή του αποκλεισμού της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Β. Πύλης της Χαλυβουργικής.

Μια κινητοποίηση που είχε ως αφετηρία τους εργαζόμενους στην χαλυβουργική και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Σύσσωμα όλα τα σωματεία της δύναμης του ΕΚΕ –ΔΑ στήριξαν και συμπαραστάθηκαν στην κινητοποίηση των συναδέλφων μας.

Το μήνυμα πλέον είναι ένα: ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι οι εργαζόμενοι του Θριασίου Πεδίου θα αντιπαλέψουν τις κυβερνητικές πολιτικές. Κυβερνητικές πολιτικές, οι οποίες είναι βούτυρο στο ψωμί των Βιομηχάνων για την διάλυση των εργασιακών και οικονομικών μας δικαιωμάτων.


Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής θέλει να καταγγείλει την πολιτική αυταρχισμού της τρικομματικής κυβέρνησης, καθώς για άλλη μια φορά προσπάθησε με τις αστυνομικές δυνάμεις να επιβάλλει μια δήθεν τάξη, έτσι όπως την οραματίζεται αυτή. Όμως, η έγκαιρη παρέμβαση του εργασιακού σωματείου της Χαλυβουργικής απέτρεψε τις αστυνομικές δυνάμεις από τον εργασιακό χώρο, πριν δημιουργηθεί έκρηξη αντιπαράθεσης με τους εργαζόμενους.


Θέλουμε επίσης, να καταγγείλουμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ηλεκτρονικού, έντυπου και τηλεοπτικού Τύπου, που παρά την πρόσκλησή μας για κάλυψη της συγκεκριμένης κινητοποίησης, η οποία θα έπαιρνε μεγαλύτερη δημοσιότητα και θα έδινε άλλα χαρακτηριστικά στον αγώνα των συναδέλφων μας, αυτοί αποφάσισαν να  λάμψουν δια της απουσίας τους .


Τελικά είναι μαζί μας ή με τους άλλους;     


Τους αφήνουμε στην κρίση των εργαζομένων. 


ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου