Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Πετρέλαιο θέρμανσης σε 200 σχολεία από την Aegean Oil



Πετρέλαιο θέρμανσης που θα καλύψει τις ανάγκες 200 Σχολικών Μονάδων προσέφερε ο Γιώργος Μελισσανίδης. Οι σχολικές μονάδες επελέγησαν από το υπουργείο Παιδείας, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΕΝ.Π.Ε, Γιάννη Σγουρό, με προτεραιότητα σε απομακρυσμένες ορεινές ή υποβαθμισμένες περιοχές.
Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, συναντήθηκε την Πέμπτη στο γραφείο του με τον Γιώργο Μελισσανίδη, ο οποίος τον ενημέρωσε για μια σειρά δράσεων, τις οποίες σκοπεύει να υλοποιήσει, στο πλαίσιο της στήριξης συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση.
Ο κ. Μελισσανίδης, γιος του ιδιοκτήτη της Aegean Oil Δημήτρη Μελισσανίδη, ενημέρωσε τον υπουργό ότι δωρίζει εκατό τόνους πετρελαίου θέρμανσης για να διανεμηθούν σε 200 σχολεία, ανά την Ελλάδα. Από τους 100 τόνους πετρελαίου, οι πενήντα θα μοιραστούν σε σχολεία της Νίκαιας και της ευρύτερης περιοχής, στην οποία έχει γεννηθεί και μεγαλώσει ο κ. Μελισσανίδης.
«Η πρωτοβουλία του κ. Μελισσανίδη γνωστοποιείται, με σκοπό να παρακινηθούν να πράξουν κάτι αντίστοιχο, όσοι πολίτες έχουν ανάλογη δυνατότητα. Η Ελλάδα και οι Έλληνες περνούν μια δύσκολη περίοδο και οφείλουν όλοι να βοηθήσουν όσο και όπως μπορούν", δήλωσε ο κ. Αρβανιτόπουλος
Πηγή: Τα Νέα 
ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου