Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Η «φράξια» των 7 υφυπουργών βάζει φωτιά στο ΠΑΣΟΚ




Η «φράξια» των 7 υφυπουργών βάζει φωτιά στο ΠΑΣΟΚ
«Παρών» στις εσωκομματικές εξελίξεις δηλώνει και πάλι η ομάδα των 7 υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ. Μετά από σιγή ασυρμάτου πολλών μηνών η ομάδα επαναδραστηριοποιείται το τελευταίο χρονικό διάστημα ενόψει του συνεδρίου του κόμματος στις 28 Φεβρουαρίου.
Οι κύριοι Φίλιππος Σαχινίδης, Σωκράτης Ξυνίδης, Μανώλης Οθωνας, Θάνος Μωραΐτης θα αποτελέσουν τον πυρήνα της σημερινής συνάντησης στο ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ προκειμένου να συντονίσουν τη δράση τους και να καταλήξουν σε μια κοινή παρέμβαση. Μαζί τους θα ήταν και ο Γιώργος Πεταλωτής που κατέβαινε οδικώς από την Κομοτηνή αλλά ενεπλάκη-έξω από τη Θεσσαλονίκη- σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί το αυτοκίνητό του, χωρίς ευτυχώς ο ίδιος να τραυματιστεί.
Ετσι, επέστρεψε στην Κομοτηνή και θα μετάσχει στη σύσκεψη τηλεφωνικώς.
Επίσης θα απουσιάζει ο Γιάννης Δριβελέγκας, επισήμως λόγω σπασμένου χεριού, ανεπισήμως λόγω πιέσεων της Ιπποκράτους.
Παρόντες στη συνάντηση φημολογείται ότι θα είναι και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ή πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όπως ο Πάνος Μπεγλίτης, ο Νίκος Τσώνης, ο Νίκος Ζωίδης, η Αφροδίτη Παπαθανάση και η Μαρία Θεοχάρη. Ο Θάνος Γικόνογλου έχει διαμηνύσει ότι βρίσκεται στη Βουλγαρία αλλά συμφωνεί με την κίνηση.
Ολοι, σύμφωνα με πληροφορίες από άλλες συναντήσεις που έχουν ρποηγηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, εκφράζουν την ανησυχία τους για την πορεία του κόμματος κυρίως σε δύο κατευθύνσεις...... 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου