Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΤΗΚ Η "ΠΗΓΗ ΔΙΑΡΡΟΗΣ" Απόρρητα για F-16, AMRAAM και ΗΑWK απέσπασε η ομάδα των "Ελλήνων" πρακτόρων



Νέα άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν για την ομάδα των πρακτόρων που κατά τις τουρκικές αρχές κατάφερε να διαρρεύσει στην Ελλάδα πλήθος άκρως απόρρητων εγγράφων για τη δομή δυνάμεων, επιχειρησιακά σχέδια της τουρκικής Αεροπορίας καθώς και απόρρητες πληροφορίες για την αεράμυνα της χώρας.
Σε συνέχεια των στοιχείων που προκύπτουν και δημοσιεύονται φέροντας σε ιδιαίτερα δεινή θέση την ηγεσία των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και τις υπηρεσίες αντι-κατασκοπίας της Άγκυρας, αποκαλύπτεται ότι αποσπάστηκαν απόρρητες πληροφορίες για συστήματα, ηλεκτρονικού πολέμου, τεχνικά δεδομένα για τα μαχητικά F-16 και πυραύλους AMRAAM της τουρκικής Αεροπορίας καθώς και συχνότητες επικοινωνιών και φύλλα αποδόσεως χειριστών πολεμικών Μοιρών.
Η έκταση και το εύρος των πληροφοριών που διέρρευσαν προκαλούν έκπληξη όμως αναφέρονται επί λέξει σε δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Zaman η οποία φέρνει στη δημοσιότητα στοιχεία που πραγματικά σοκάρουν και εφόσον ευσταθούν εκθέτουν ανεπανόρθωτα τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις. 
Διάφορα ονόματα έχουν δημοσιευτεί για την εμπλοκή τους σε διαφορετικά περιστατικά απόσπασης απόρρητων πληροφοριών που έχουν τεκμηριωθεί αλλά σε αυτά έρχεται να προστεθεί το όνομα ενός πιλότου της τουρκικής Αεροπορίας.
Ο Ersin Kapucu ταυτοποιείται ως πιλότος της τουρκικής Αεροπορίας και σε αυτόν αποδίδεται η διαρροή άκρως απόρρητων πληροφοριών για τη χρήση συστημάτων και τακτικών ηλεκτρονικού πολέμου που χρησιμοποιεί η τουρκική Αεροπορία «και το ΝΑΤΟ» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.    
Από τις ανακριτικές αρχές έχει προκύψει ότι παρέδωσε σε άγνωστους αποδέκτες 22 σχετικές παρουσιάσεις σε ψηφιακή μορφή που χρονολογούνται από το 2009. Τα στοιχεία τον εμπλέκουν και σε απόπειρα διαρροής κωδικών τους οποίους φέρεται ότι ήταν έτοιμος να παραδώσει,  ενώ τα μέλη του κυκλώματος κατασκοπίας χαρακτήριζαν ως «δεδομένα ιδιαίτερα αποδοτικά».
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΓΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ F-16, ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ AMRAAM ΚΑΙ HAWK
Στο σκληρό πυρήνα των αποκαλύψεων ακούγεται απίστευτο αλλά συμπεριλαμβάνονται απόρρητα δεδομένα και έγγραφα σχετικά με μαχητικά F-16 και πυραύλους ΑΙΜ-120 AMRAAM που διαθέτει η τουρκική Αεροπορία και διέρευσαν από εν ενεργεία στελέχη της. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου