Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ !...



Ήταν θέμα χρόνου να αρχίσουν να ξεδιπλώνονται μια μια οι πτυχές της θεωρητικής τους πατσαβούρας. Προηγήθηκε η πρακτική του τραμπουκισμού με επιθέσεις εναντίον αδύναμων και ξεμοναχιασμένων αλλοδαπών προσφύγων και μεταναστών. Συνδυάστηκε κατόπιν με προπηλακισμούς ιδεολογικά αντιπάλων εγχωρίων γυναικών. Συνεχίστηκε πρόσφατα, σε συναγελασμό με μεσαιωνικούς θρησκόληπτους μαϊντανούς, με πολιορκία θεάτρου, ξυλοδαρμούς και χυδαία υβρεολόγια κατά ημεδαπών καλλιτεχνών και ομοφυλοφίλων. Και τώρα κλιμακώνουν τις προκλήσεις με τον μικρο-Φύρερ «αρχηγό» τους να υψώνει τα χέρι σε Ναζιστικό χαιρετισμό και ένα από τα «πρωτοπαλίκαρα» του να αμφισβητεί την ελληνικότητα ενός παίκτη της Εθνικής επειδή δεν του αρέσει το χρώμα του.
Η γελοιότητα έκαστου δήθεν Άρειου, υπεραρσενικού και ελληνάρα θα ήταν αναχρονιστική γραφικότητα αν εκδηλωνόταν από μια ακροδεξιά μιλιταριστική οργάνωση σαν αυτά τα περιθωριακά ένστολα μορφώματα που ανεμίζουν παραλλαγμένες τις σημαίες του Γ’ Ράιχ σε κεντροευρωπαϊκές πόλεις. Το ντροπιαστικό είναι πως εδώ δεν απαντώνται ως απαξιωμένες διμοιρίες με σβάστικες τατουάζ που κηρύσσουν την μισαλλοδοξία και την ωμή βία. Εδώ καθοδηγούνται σε ποινικώς κολάσιμες πράξεις από εκλεγμένους εκπροσώπους του έθνους οι οποίοι χρησιμοποιούν το βουλευτιλίκι ως ασυλία κάθε βλασφημίας, αλητείας και αυτοδικίας.
Νομίζω ότι κανείς δεν θα είχε όρεξη να ασχοληθεί με νευρωτικά τυπάκια που υψώνουν ως Ες Ες την ανοιχτή τους παλάμη. Ούτε να συζητήσει σοβαρά την άθλια ρατσιστική αντήχηση παρωχημένων θεωριών και αντιεπιστημονικών απόψεων περί αίματος, φυλής και χώματος με την οποία ένας παρακμιακός μαυροκοντομάνικος επιχείρησε να υποβαθμίσει την εθνική ταυτότητα ενός κορυφαίου αθλητή. Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη μέρα μάλλον θα απέφευγα οποιαδήποτε νύξη απέναντι σε αυτή τη φαιά προπαγάνδα.
Αλλά, τουλάχιστον, σήμερα 28 Οκτωβρίου ανήμερα του « Όχι» στο φασισμό, οι εγχώριοι φιλοναζί οφείλουν να κάνουν την πάπια. Και όχι να το παίζουν πατριώτες αυτοί που καμαρώνουν υψώνοντας τα χέρια τους όπως οι χιτλερικές στρατιές. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου