Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Βενζίνη στα σούπερ μάρκετ



Το «Μνημόνιο 3» θα φέρει σημαντικές και κυρίως δύσκολες αλλαγές στη ζωή των πολιτών θα φέρει και πολλές διαφοροποιήσεις στην καθημερινότητα αφού κλειστά επαγγέλματα θα ανοίξουν και πολλά και πολλές υπηρεσίες θα διαφοροποιηθούν σε σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Xαρακτηριστικά είναι μερικά παραδείγματα που δημοσίευσε tovima.gr, όπως η πώληση βενζίνης από τα σούπερ μάρκετ, αφού το νέο Μνημόνιο θα φέρει την άρση των περιορισμών που ισχύουν για τη διανομή των καυσίμων. Παράλληλα θα έρθουν σημαντικές αλλαγές σε επαγγέλματα όπως αυτό των δικηγόρων, των εκτελωνιστών, των ορκωτών λογιστών, των τουριστικών οδηγών, των αναλογιστών και των φορτοεκφορτωτών, αλλά και κλάδους όπως τα ιδιωτικά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης και οι ιδιώτες πάροχοι πρωτοβάθμιας υγείας.
Μάλιστα η Τρόικα επιμένει στην άμεση κατάργηση της διάταξης του 1954, με την οποία προβλέπεται η υποχρεωτική παρουσία δικηγόρου για τη σύνταξη σειράς εγγράφων ενώπιον συμβολαιογράφου, γεγονός που έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.
Παράλληλα κάτι που ενδιαφέρει πολύ τους ιδιοκτήτες σπιτιών, αφού τα χρήματα που καλούνται να πληρώσουν κάθε χρόνο για τα σπίτια που κατέχουν συνεχώς και αυξάνονται είναι και η κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών για τις υπηρεσίες ελέγχου των επιθεωρητών ενέργειας. 
ΠΗΓΗ:logia-starata.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου