Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ; Τρέλα τρόικας: "Εμείς αποτύχαμε αλλά εσείς θα πάρετε νέα μέτρα πέρα από αυτά των 13,5 δισ."!



Πριν καν κλείσει το πακέτο των νέων μέτρων που έχουν σπρώξει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα στην άβυσσο της κοινωνικής εξέγερση, η τρόικα ζητεί νέα μέτρα, πέραν των 89, και μάλιστα με ποια δικαιολογία; Ότι έχει αποτύχει παταγωδώς η πολιτική της αφού ομολογεί πλέον είναι ασιαφανές ότι ο στόχος του 120% του χρέους επί του ΑΕΠ είναι αδύνατον να επιτευχθεί το 2020! 
Όπως μεταδίδει το Reuters, tο ελληνικό χρέος θα βρίσκεται πάνω από τον στόχο του 120%του ΑΕΠ το 2020, βάσει προκαταρτικής έκθεσης του ΔΝΤ που παρουσιάστηκε στο Euroworking Group, και στην οποία αναφέρεται ότι η Αθήνα θα χρειαστεί να προβεί σε ... περισσότερες μεταρρυθμίσεις (σ.σ.: έτσι λένες πλέον τους νέους φόρους: "Μεταρρυθμίσεις").
«Είναι σαφές ότι η Ελλάδα βρίσκεται εκτός τροχιάς και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μειώσει το χρέος στο 120% του ΑΕΠ μέχρι το 2020, όπως είχε προβλεφθεί. Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στο 136% και αυτό κάτω από ένα θετικό σενάριο ενός πρωτογενούς πλεονάσματος του προϋπολογισμού, την επιστροφή στην οικονομική ανάπτυξη και την ιδιωτικοποίηση» δήλωσε αξιωματούχος της ευρωζώνης που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.
«Νέα μέτρα πρέπει να ληφθούν, εκτός των υπαρχόντων 89» προσέθεσε. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου