Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Le Figaro: «Μοναδική πηγή ορυκτού πλούτου η Ελλάδα»



(τελικά δεν είμαστε μια φτωχή… χωρούλα με τεμπέληδες απολίτιστους «κολλημένους» στο παρελθόν κατοίκους όπως θέλουν να μας παρουσιάσουν και το πράττουν από κοινού με τους ζηλόφθονους Ευρωπαίους. Ιδού γιατί «καίγονται» ΟΛΟΙ να «σωθούμε»!)...
Επανέρχομαι για μια ακόμη φορά στο ζήτημα του ορυκτού πλούτου της πατρίδος μας, ελπίζοντας να καταλάβουν επιτέλους οι Έλληνες τί κρύβεται κάτω από τα πόδια τους και να ξυπνήσουν πριν είναι πολύ αργά, στέλνοντας στον αγύριστο όλους αυτούς που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. 
Όλους αυτούς που προσπαθούν σώνει και καλά να μας «σώσουν» και που στην ουσία μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο για τον έλεγχο όλων αυτών των υδρογονανθράκων και των σπάνιων στρατηγικών ορυκτών. 
Η Έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που δημοσιεύεται στη γαλλική(σχόλιο: ΚΑΜΙΑ ελληνική) εφημερίδα Le Figaro, είναι αποκαλυπτική. «Βάσει ερευνών και εξορύξεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, η χώρα κάθεται επάνω σε μία πλάκα με δεκάδες εξαιρετικά σπάνια ορυκτά με εφαρμογή στην βαριά βιομηχανία, αεροναυπηγική κλπ. τα οποία τα διαθέτει και σε μεγάλες ποσότητες».  
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου