Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ





Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΚΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ


 Αντιμετωπίζοντας για μια ακόμα φορά ακραία καιρικά και φυσικά φαινόμενα, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ αποδεικνύουν με περίσσιο τρόπο αυτό που πάντα απεδείκνυαν. Ότι υπεράνω όλων είναι η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση του κόσμου, η ομαλή λειτουργία του συστήματος, η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εικόνας που αρμόζει σε μια επιχείρηση όπως η ΔΕΗ.


Αυτές τις μέρες, επί 24ωρης βάσης, οι εργαζόμενοι δίνουν μάχη με τις καιρικές συνθήκες και προσπαθούν να αποκαταστήσουν όσο πιο άμεσα μπορούν τις βλάβες που προκάλεσαν οι καταιγίδες, ιδιαίτερα σε πόλεις όπως η Κοζάνη, όπου τα προβλήματα που προκλήθηκαν ήταν και σοβαρά και μεγάλης έκτασης.
Μην υπολογίζοντας τις συνθήκες και δουλεύοντας με όλα τα μέσα που θα μπορούσαν να έχουν στη διάθεσή τους, τα συνεργεία της ΔΕΗ έμειναν υπό βροχή, υπό κεραυνούς και υπό ασφυκτική ζέστη, ολόκληρα εικοσιτετράωρα στους δρόμους, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές και να τροφοδοτήσουν με ρεύμα όπου υπήρξαν διακοπές.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συγχαίρει τους εργαζόμενους για το ζήλο, την επιμονή και την υπομονή που επιδεικνύουν, βρέθηκε και βρίσκεται κοντά τους σε κάθε τι που μπορεί να χρειαστούν και γνωρίζει πολύ καλά ότι όλοι οι εργαζόμενοι σε όποιο πόστο κι αν υπηρετούν θα δίνουν πάντα άοκνα τον αγώνα τους.
Ένας αγώνα που από μόνος του αποδεικνύει και ταυτόχρονα διαμηνύει στους κυβερνώντες, ότι στο ενιαίο μισθολόγιο δεν μπορούν να εντάσσονται κατηγορίες εργαζομένων με φύση εργασίας τόσο ιδιαίτερη όσο αυτή που διέπει τους εργαζόμενους της ΔΕΗ. 
ΠΗΓΗ:spartakos-dei.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου