Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΕΥΑΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ



                                                                                                                        

Ο Πρόεδρος της επιτροπής υγιεινής & ασφάλειας επισκέφθηκε τον χώρο του ταμείου όπου πραγματοποιήθηκε ένοπλη ληστεία στις 9-7-2012.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συζητηθούν βελτιωτικά έργα, όπου θα εξασφαλίζουν αλλά και θα ενισχύσουν, την ασφάλεια των υπαλλήλων-οδηγών στο νευραλγικό αυτό τμήμα.
Παρατηρήθηκε ότι στον συγκεκριμένο χώρο πραγματοποιούνται ήδη εργασίες βελτίωσης ασφάλειας, και όπως μας διαβεβαίωσε ο Διευθυντής της εγκατάστασης Ρόζης .Ι  έπονται και άλλες ενέργειες βελτίωσης ασφάλειας όπως :

ü  Πραγματοποιήθηκε  αλλαγή της διαδικασίας εισόδου-εξόδου των οχημάτων στην εγκατάσταση. Αντί της μεταλλικής μπάρας στο εξής θα ανοιγοκλείνουν οι βαρέως τύπου πύλες .

ü  Αυξάνεται ο αριθμός των καμερών στο κλειστό κύκλωμα CCTV των εξωτερικών χώρων .

ü  Έγινε μετατροπή στο γκισέ συναλλαγής του ταμείου, αφαίρεση του υαλοπίνακα με κλειστό τοίχο.

ü  Μετατροπή της πόρτας προθαλάμου του ταμειακού κτιρίου με διπλές πόρτες (τύπου Τραπεζών )  Η εργασία έχει ανατεθεί .

ü  Αλλαγή της πόρτας του ταμείου με ειδική πόρτα ασφαλείας . Έχει ανατεθεί .


ü  Τοποθέτηση μηχανισμού χρονοκαθυστέρησης σε όλα τα χρηματοκιβώτια του Ομίλου . Έχει ανατεθεί .

ü  Εκπονήθηκε  μελέτη από εξωτερικό ειδικό σύμβουλο για θέματα ασφάλειας  για όλες τις εγκαταστάσεις που διαθέτουν ταμείο .

ü  Παράλληλα πραγματοποιείται διερεύνηση για τοποθέτηση χρηματοκιβωτίων νέας τεχνολογίας , για όλα τα ταμεία της εταιρίας .

Η επιτροπή υγιεινής & ασφάλειας θα παρακολουθήσει από κοντά τις εργασίες βελτίωσης αλλά και το χρονοδιάγραμμα ,καθώς επίσης και την ποιότητα και τεχνολογία των προαναφερθέντων, προκειμένου  να διασφαλιστεί στο μέγιστο η απρόσκοπτη και ασφαλή καθημερινή εργασία-λειτουργία της εγκατάστασης .

Πρόεδρος  ΕΥΑΕ
Κ. ΚΑΓΚΕΛΙΔΗΣ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου