Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών - Σπουδαστών Α.Ε.Ι. / Α.Τ.Ε.Ι.



Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ως ενεργό και υπεύθυνο μέλος της κοινωνίας, αναπτύσσει σχέσεις συνεργασίας με Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα προκειμένου να προσφέρει ευκαιρίες θερινής απασχόλησης και πρακτικής άσκησης σε φοιτητές/σπουδαστές.
Στόχος του Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών-Σπουδαστών Α.Ε.Ι.-Α.Τ.Ε.Ι., είναι η κάλυψη κατά το βέλτιστο δυνατό τρόπο των επιχειρησιακών αναγκών του Ομίλου με ταυτόχρονη προσφορά ουσιαστικού κοινωνικού έργου ενώ, παράλληλα, δίνεται ευκαιρία στους φοιτητές/σπουδαστές για εξάσκηση στο αντικείμενο σπουδών τους και απόκτηση εμπειρίας σε συνθήκες πραγματικού περιβάλλοντος εργασίας.
Έμφαση δίνεται στις παρακάτω κατευθύνσεις σπουδών, κατά σειρά προτεραιότητας:
Τεχνική 
Οικονομική
Πληροφορικής
Διοίκησης 
'Aλλη εξειδικευμένη, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Οργανωτικών Μονάδων / Εταιρειών του Ομίλου
Απασχόληση Φοιτητών Α.Ε.Ι.
Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι. αφορά φοιτητές οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο έτος φοίτησης στη σχολή τους καθώς και μεταπτυχιακούς, η δε περίοδος απασχόλησης περιλαμβάνει το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από 15 Απριλίου έως 10 Ιουνίου.
Απασχόληση Σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι.
Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι. αφορά εξάμηνη απασχόληση, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης του προγράμματος σπουδών τους και πραγματοποιείται δυο φορές το χρόνο:
1η περίοδος: Οκτώβριος - Μάρτιος 
2η περίοδος: Απρίλιος - Σεπτέμβριος
Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές, για την 1η περίοδο από 1η Ιουλίου έως 10 Σεπτεμβρίου και, για τη 2η περίοδο από 1η Ιανουαρίου έως 10 Μαρτίου.
Οι θέσεις του Προγράμματος Απασχόλησης φοιτητών/σπουδαστών καθορίζονται ετησίως, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αναγκών του Ομίλου, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προϋπολογισμού και καλύπτονται μέσω της σχετικής Διαδικασίας Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών – Σπουδαστών Α.Ε.Ι. / Α.Τ.Ε.Ι.
Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση επιλογής για συμμετοχή στο Πρόγραμμα, οι φοιτητές Α.Τ.Ε.Ι. υποχρεούνται να προσκομίσουν τις εξής δύο βεβαιώσεις, επικυρωμένες από τη Γραμματεία της Σχολής φοίτησης:
α) αναλυτική βαθμολογία επίδοσης όλων των εξαμήνων / ετών σπουδών
β) βεβαίωση πλήρωσης των προϋποθέσεων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου