Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Τα δικαιώματά σας για εργασία σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον: Ας το κάνουμε να λειτουργήσει!





 Η δίκαιη εργασία και η αποτελεσματική κοινωνική προστασία είναι μεταξύ των βασικών αρχών του Ευρωπαϊκού Πυλώνα Κοινωνικών Δικαιωμάτων . Ο Πυλώνας και το εγκεκριμένο Σχέδιο Δράσης προστατεύουν τους ανθρώπους στην εργασία, κατά την αναζήτηση εργασίας και σε όλη τη διάρκεια της καριέρας και της προσωπικής τους ζωής. Για να το υποστηρίξουμε αυτό, η..

καμπάνια Let's make it works! , με επικεφαλής την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στοχεύει στην ενίσχυση των κοινωνικών δικαιωμάτων και στη βελτίωση της ζωής όλων των πολιτών, σε πολύ απτά πεδία, όπως οι δεξιότητες, η οικογένεια, το εισόδημα, η ισότητα και η εργασία.

Η Επιτροπή εργάζεται για τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας, την καταπολέμηση της ανισότητας και του κοινωνικού αποκλεισμού, διασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εργασία και κατάρτιση υψηλής ποιότητας. Ο EU-OSHA συμβάλλει στο Σχέδιο Δράσης καθιστώντας διαθέσιμα τα δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία διαδραστικής αξιολόγησης κινδύνου (OiRA) για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να συμμορφωθούν με την εθνική νομοθεσία για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία.

Εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας, αποκτήστε πρόσβαση σε πολύτιμα εργαλεία και μάθετε για επερχόμενες εκδηλώσεις στη χώρα σας. Η ασφάλεια και η υγεία σας προηγούνται!

Ελέγξτε τους πόρους στον κόσμο της εργασίας .

Αυτή η καμπάνια Let's make it works είναι επίσης ευθυγραμμισμένη με το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων .


Από το osha.europa.eu


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου