Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Προσλήψεις πτυχιούχων χημικών μηχανικών από την Motor Oil




 Η Motor Oil Hellas (MOH) έχει δεσμευτεί να είναι πρωτοπόρος στον τομέα της διύλισης πετρελαίου, της ενέργειας και των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, παρέχοντας έτσι στην περιοχή που εξυπηρετεί έναν αξιόπιστο και προσιτό εφοδιασμό ενέργειας. Μέσω της εξέλιξής της, η MOH θεωρείται πλέον ως ένας από τους σημαντικότερους συνεισφέροντες στην..

εγχώρια οικονομία και βασικός παράγοντας της αγοράς στην περιοχή. Η εξαιρετική επιτυχία που έχει επιτύχει η MOH μπορεί να αποδοθεί σε μεγάλο βαθμό στο Προσωπικό της. Στη MOH προσπαθούμε να αναπτύξουμε τους ανθρώπους μας στο υψηλότερο δυνατό δυναμικό τους, μέσω συνεχούς εκπαίδευσης και ανάθεσης απαιτητικών έργων.


Περιγραφή εργασίας

Αυτήν τη στιγμή ψάχνουμε για παθιασμένο  πτυχιούχο Μηχανικής / Μαθηματικών / Φυσικής  για να ενταχθούμε στην ομάδα μας στο Motor Oil Group!

Στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του MOH, ο  Απόφοιτος  θα έχει την ευκαιρία να ενταχθεί στο  Διυλιστήριο του ομίλου στην Κόρινθο,  συνεργαζόμενος στενά με έμπειρους μηχανικούς και επαγγελματίες για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση τεχνικών και επιχειρηματικών έργων. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της περιόδου, οι Απόφοιτοι θα ενταχθούν στην   ομάδα  Προμήθειας και Εμπορίας στα κεντρικά γραφεία της Motor Oil που βρίσκονται στο Μαρούσι , ενισχύοντας τις δεξιότητές τους σε όλες τις λειτουργικές λειτουργίες προμήθειας και εμπορίας λαδιών.


  Κύρια Προσόντα

Πτυχίο πανεπιστημίου στη Μηχανική,  στα Μαθηματικά, στη Φυσική ή σε άλλο συναφές γνωστικό αντικείμενο

. Μεταπτυχιακό δίπλωμα σε έναν από τους προαναφερθέντες κλάδους ή MBA θα θεωρηθεί προσόν

. Άριστη χρήση MS Office, ειδικά Excel & PowerPoint

. Ισχυρές δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας στα Αγγλικά


  Βασικές δεξιότητες/χαρακτηριστικά

. Επιχειρηματική οξυδέρκεια και εσωτερική επιθυμία να διαπρέψετε στην καριέρα σας

. Αναλυτική νοοτροπία και επίλυση προβλημάτων

. Υπευθυνότητα και προσανατολισμός στα αποτελέσματα

. Ικανότητα εργασίας κάτω από αυστηρές προθεσμίες

. Ευελιξία, προσαρμοστικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια

 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τον οργανισμό μας η αίτησή σας θα εξεταστεί προσεκτικά και θα επικοινωνήσουμε μόνο με επιλεγμένους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της θέσης. 

Όλοι μαζί διαμορφώνουμε το μέλλον της ενέργειας!


Κάνε αίτηση τώρα


Από το careers.moh.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου