Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Η άνοδος των συστημάτων διαχείρισης εργαζομένων που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη: τι είναι αυτό για την ΕΑΥ;

 


Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις εισάγουν συστήματα διαχείρισης εργαζομένων που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητά τους ή να εντοπίσουν τους κινδύνους για την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία. Αυτό περιλαμβάνει συστήματα για την παρακολούθηση της απόδοσης και της δέσμευσης των εργαζομένων ή συστήματα για τον αυτόματο προγραμματισμό και την κατανομή εργασιών.

Μια νέα έκθεση περιγράφει τα χαρακτηριστικά αυτών των νέων μορφών διαχείρισης..

των εργαζομένων, χαρτογραφεί την υιοθέτησή τους σε όλη την Ευρώπη, διερευνά τις συνέπειες της ανάπτυξής τους στους εργαζόμενους και αναλύει το εφαρμοστέο ρυθμιστικό πλαίσιο. Περιλαμβάνει επίσης συστάσεις για την ανάπτυξη και χρήση ανθρωποκεντρικών συστημάτων στο χώρο εργασίας. Μια επερχόμενη συμπληρωματική έκθεση θα επικεντρωθεί στις επιπτώσεις της χρήσης τέτοιων συστημάτων διαχείρισης των εργαζομένων για την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία.

Διαβάστε την αναφορά και τη σύνοψη Τεχνητή νοημοσύνη για τη διαχείριση εργαζομένων: μια επισκόπηση

Συμβουλευτείτε τις ενδείξεις πολιτικής Τεχνητή νοημοσύνη για τη διαχείριση εργαζομένων: χαρτογράφηση ορισμών, χρήσεων και επιπτώσεων και Τεχνητή νοημοσύνη για τη διαχείριση εργαζομένων: υφιστάμενοι και μελλοντικοί κανονισμοί

Συμβουλευτείτε άλλες δημοσιεύσεις σχετικά με νέες μορφές διαχείρισης εργαζομένων

Περισσότερα για το έργο Ψηφιοποίηση της εργασίας


Από το osha.europa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου