Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ο αριθμός εξέδρων πετρελαίου αυξάνεται καθώς ο αριθμός των εξέδρων φυσικού αερίου υποχωρούν

 



Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 4 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων..

ανέβηκε σε 763 αυτή την εβδομάδα - 251 εξέδρες υψηλότερες από τις εξέδρες αυτή τη φορά το 2021.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν κατά 8 αυτή την εβδομάδα, στις 599. Οι εξέδρες φυσικού αερίου υποχώρησαν 4, στις 162. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν ίδιες στις 2.

Ο αριθμός των γεωτρήσεων στη λεκάνη της Πέρμιας αυξήθηκε κατά 3 σε 343 αυτή την εβδομάδα. Οι εξέδρες στο Eagle Ford αυξήθηκαν κατά 1 σε 72. Οι εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Permian είναι 84 πάνω από εκεί που ήταν αυτή την εποχή πέρυσι. Ενώ αυξάνεται από έτος σε έτος, η ενεργή γεώτρηση στο Permian παρέμεινε κοντά στο τρέχον επίπεδο από τα μέσα Μαΐου, όταν ο αριθμός των γεωτρήσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου ήταν 342.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν τα ημιτελή πηγάδια —μια πιο λιτή χρήση οικονομικών από τη γεώτρηση νέων γεωτρήσεων— αυξήθηκε κατά 2 σε 284 για την εβδομάδα που έληξε στις 9 Σεπτεμβρίου, σε σύγκριση με 285 πριν από έναν μήνα και 244 ετησίως πριν.

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες παρέμεινε στα 12,1 εκατομμύρια bpd για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα για την εβδομάδα που έληξε στις 9 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις  τελευταίες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις EIA . Τα επίπεδα παραγωγής στις ΗΠΑ είναι αυξημένα κατά 400.000 bpd σε ετήσια βάση και αυξημένα κατά 2 εκατομμύρια bpd σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου