Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Συνεχίζεται η επέκταση της Coral στα Βαλκάνια – Μπήκε και στην αγορά της Β. Μακεδονίας

 


Την λειτουργία των δυο πρώτων πρατηρίων καυσίμων στη Βόρεια Μακεδονία ξεκίνησε η Coral Fuels DOOEL Skopje, θυγατρική της Coral A.Ε. του Ομίλου Motor Oil. 

Τα πρατήρια βρίσκονται στον αυτοκινητόδρομο προς την Ελλάδα, στην περιοχή Smokvica του Δήμου Γευγελής, σε απόσταση περίπου 10 χλμ. από τα ελληνικά σύνορα και λειτουργούν με το εμπορικό..

σήμα της Shell.

Η Coral Fuels DOOEL έχει λάβει μακροχρόνια αδειοδότηση για την προώθηση του εμπορικού σήματος Shell στην αγορά καυσίμων της Β. Μακεδονίας.

Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις της εταιρείας και δημοσιεύματα στον τύπο της χώρας, η Coral Fuels έχει θέσει στόχο να αναπτυχθεί ως σημαντικός παίκτης της αγοράς καυσίμων στην περιφέρεια των Βαλκανίων.

Εξάλλου, η Coral δραστηριοποιείται από το 2018 σην αγορά της Σερβίας, ενώ πρόσφατα απέκτησε το 75% των μετοχών της κροατικής APIOS d.o.o., η οποία θα μετονομαστεί σε Coral Croatia d.o.o 

Στα σχέδιά της εταιρείας περιλαμβάνονται και νέες επενδύσεις στην αγορά της Β. Μακεδονίας, με τη λειτουργία νέων πρατηρίων καυσίμων σε διάφορα κεντρικά σημεία της χώρας.


Από το energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου