Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι αποχωρώ από την παράταξη ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ. ΕΛΠΕ και ότι ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ ανεξαρτητοποιούμαι.


Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση είναι αρκετοί. Όταν εντάχθηκα στη συγκεκριμένη παράταξη, τα χαρακτηριστικά της δεν ήταν κομματικά και λειτουργούσε με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων. Στην πορεία και εφόσον..

ήλθε η διάσπαση της παράταξης, διαπίστωσα αλλαγή πλεύσης από τις βασικές αρχές της. Επίσης διαπίστωσα συγκεκριμένο κομματικό
προσανατολισμό ο οποίος δημιούργησε πολλά προβλήματα μεταξύ των μελών της ΕΝΙΑΙΑΣ αλλά και μεταξύ των συναδέλφων που τη στήριζαν, με αποτέλεσμα η παράταξη να χάνει μάχες, άλλοτε μικρές άλλοτε μεγάλες.

Θεωρώ λοιπόν πολύ σοβαρό ατόπημα το γεγονός ότι ξεφύγαμε από τις θέσεις και τις αρχές της παράταξης. Για τους παραπάνω λόγους αλλά και για άλλους πολλούς που κατά καιρούς έχω θέσει υπόψη της παράταξης της ΕΝΙΑΙΑΣ, αποφάσισα να αποχωρήσω ώστε να μην χρεώνομαι και εγώ τα λάθη, τις παραλείψεις και το βάρος των ενεργειών και αποφάσεων αυτών.


Πιστεύω ότι η διαχείριση των θεμάτων που αφορούν τους εργαζόμενους πρέπει να έχει το συστατικό της Ενότητας και όχι να εφαρμόζει μικροπολιτικές προσεγγίσεις με ρεβανσιστικές ενέργειες κατά προσώπων, που πρόσφεραν με τη δράση τους όφελος για τους εργαζόμενους και έγραψαν ιστορία και ως μέλη της παράταξης αλλά και ως μέλη του Σωματείου.


Συναδελφικά


ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου