Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΣΕΕ: ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΓΚΙΑΤΗ-ΛΑΜΠΡΟΥ) ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ

Από το tsiminiera.com
Πρωτοφανές! Η διάσπαση της ΔΑΚΕ που παλαιότερα αβάνταραν και ορισμένα στελέχη της ΝΔ, πήγε στη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ και στήριξε ΚΚΕ.

Οι «μάσκες έπεσαν στη σημερινή συνεδρίαση για τη συγκρότηση της Προσωρινής Διοίκησης της ΓΣΕΕ», λένε στελέχη της συνομοσπονδίας. Η παράταξη της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ», η οποία κατηγορείται από μπασμένους στα..
πράγματα συνδικαλιστές ότι όλο το προηγούμενο διάστημα έπαιζε το ρόλο του «λαγού» του Π.Α.ΜΕ, με υπόγειες «διεργασίες» και «συμφωνίες», αναγκάστηκε σήμερα να αποκαλυφθεί.

Χάρισαν στη Δ.Α.Σ (ΚΚΕ-ΠΑΜΕ) την έδρα που δικαιούτο η παράταξή τους στην Εκτελεστική Επιτροπή. Όπως μας πληροφορούν, ο αρχικός «σχεδιασμός» προέβλεπε να ψηφίσουν εκλεγμένοι της «Ενότητας» απευθείας τη Δ.Α.Σ, αλλά λόγω εσωτερικών διαφωνιών… τελικά αποφασίστηκε να στηριχτεί η παράταξη του ΚΚΕ με τη μέθοδο της απουσίας ή της αποχής.

Όπερ και εγένετο! Οι 3 εκ των τεσσάρων « απουσίαζαν» λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων (!) και ο 4ος αν και παρόντας απείχε από την ψηφοφορία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συμμετέχουν στην ψηφοφορία 41 εκ των 45 μελών της Διοίκησης, ρίχνοντας τεχνητά το μέτρο εκλογής και χαρίζοντας μια επιπλέον έδρα της Εκτελεστικής Επιτροπής στην παράταξη του ΚΚΕ.

Εμείς να συγχαρούμε την κατά τα λοιπά «ανεξάρτητη» και «φιλονεοδημοκρατική» παράταξη για την «άδολη» και «αγνή» στάση στελεχών της.

Η εξυγίανση του συνδικαλιστικού κινήματος μόλις ξεκίνησε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου